Άλιμος: Κινδυνεύουν άνθρωποι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα (VIDEO)




Eπικίνδυνες διαστάσεις έχει πάρει η τρύπα στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου.

Η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου κωφεύει στις εκκλήσεις του δήμου και δεν δίνει άδεια για να κλείσει η τρύπα, γατί έχει χαθεί στον απίστευτο κυκεώνα της γραφειοκρατίας.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης σηκώνει τα χέρια ψηλά, αφού αν επιχειρήσει να την κλείσει θα πάει κατηγορούμενος. Μια φορά την έκλεισε αλλά όπως αποδείχθηκε το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο που μετά από λίγους μήνες, εμφανίστηκε πάλι σε άλλο διπλανό σημείο.

Τις τελευταίες ημέρες με τους δυνατούς νοτιάδες η κατάσταση έχει επιδεινωθεί, αλλά όταν θα γίνει το κακό ο ένας θα τα ρίχνει στον άλλο.

Ο δήμαρχος έχει εξαντλήσει όλα τα μέσα, έχει καταντήσει κουραστικός με το να στέλνει συνέχεια έγγραφα, στις αρμόδιες υπηρεσίες, έχει κάνει γνωστό το πρόβλημα σε όλη την Ελλάδα, μέσω καταγγελιών στα ΜΜΕ, αλλά όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

Μήπως πρέπει να μαζέψει τους κατοίκους και να κλείσει την κυκλοφορία στην παραλιακή;

Χθες η τρύπα έγινε θέμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. O δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, οι αντιδήμαρχοι Αναστασία Σιμητροπούλου και Αρτέμης Καραμολέγκος και η διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών Σωτηρία Μασούρη, μίλησαν στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο για το μεγάλο αυτό πρόβλημα.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.