Άγιος Δημήτριος: Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ




Οι Κομματικές Οργανώσεις Αγίου Δημητρίου του ΚΚΕ καταγγέλλουν την επίθεση που έγινε από φασιστοειδή στις 30/01/2019 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Αγ. Δημήτριο.

Τεράστια ευθύνη για τέτοιου είδους ενέργειες έχουν όλες εκείνες οι δυνάμεις, που αυτό το διάστημα δείχνουν ανοχή στην ακροδεξιά ρητορική, βία και δράση, αλλά και όσοι συγκυβέρνησαν με παρόμοιες δυνάμεις όλο αυτό το διάστημα.

Ευθύνη έχουν όσοι αποδέχονται τα κολαστήρια τύπου Μόρια, όσοι προωθούν τη μετατροπή της χώρας μας σε τεράστια αμερικανονατοϊκή βάση, όσοι ευλογούν την ΕΕ που εξισώνει τον κομμουνισμό με το ναζισμό, όσοι στηρίζουν τον καπιταλισμό που έχει ανάγκη τα μαντρόσκυλά του, τους φασίστες.

Η λύση δεν βρίσκεται στα α λα καρτ αντιφασιστικά μέτωπα αλλά στην οργανωμένη πάλη μέσα στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στις γειτονιές. Στον αγώνα με το ΚΚΕ, που τα 100 χρόνια ιστορίας του είναι γεμάτα με αγώνες και θυσίες ενάντια στο φασισμό και τη μαμή του τον καπιταλισμό.

Καλούμε το λαό της περιοχής μας να καταδικάσει και να απομονώσει τους φασίστες και το σύστημα που τους γεννά. Να μην αφήσουμε τους υμνητές του Χίτλερ και των ΝΑΖΙ να δηλητηριάζουν τη συνείδηση του λαού με φασιστικό-εθνικιστικό μίσος. Ούτε στους χώρους εργασίας, ούτε στα σχολεία, ούτε στις γειτονιές.

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον!

 ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΜΕ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ,
ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.