Α.Ο Τραχώνων Αλίμου: Καλό ταξίδι στον “μπαμπά” των παιδιών μας




Άλιμος από την Κυριακή το πρωί έγινε φτωχότερος ..έφυγε ο Χρήστος μας..Ένας Άνθρωπος δοτικός, καλοκάγαθος, με αγάπη σε ότι έκανε…

Ήταν ο «μπαμπάς» σχεδόν όλων των παιδιών του Αλίμου, είτε μαθαίνοντας ποδόσφαιρο είτε συμμετείχαν στις αθλοπαιδείες του Δήμου μας.

Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει σε ότι και να του είχε ζητηθεί… Ηταν για όλους αγαπημένος φίλος, συνάδελφος, προπονητής, ποδοσφαιριστής..

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την ποιότητα αυτού του ΆΝΘΡΩΠΟΥ Το κενό που δημιούργησες Τεράστιο…Άγαπημένε φίλε Χρήστο.. σε ευχαριστούμε για όλα..Καλό Παράδεισο!

Υγ : Η Διοίκηση των Τραχώνων αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον αγώνα της Άντρική Ομάδας το Σαββάτο 16/2/19 με αντίπαλο την Θύελλα Άγ. Δημητρίου σε ένδειξη πένθους.

Ένας σπουδαίος άνθρωπος έφυγε από κοντά μας, το στήριγμα του Θουκυδίδειου Οργανισμού και Πολιτισμού Αλίμου για πολλά χρόνια, ο Χρήστος ο Καλλιμάνης.

Από το 2009 μέχρι το 2012 που συνεργασθηκαμε δεν υπήρξε μέρα που να μην προθυμοποιήθηκε χαμογελαστός και δραστήριος να οργανώσει τα αθλητικά τμήματα, το καλοκαιρινό camp,να τρέξει να επισκευάσει ζημιές και ότι άλλο χρειαζόταν.. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη , αιρετοί,εργαζόμενοι,γονείς και παιδιά του ΘΟΠΑΑ. Καλό σου ταξίδι Χρήστο ,ήταν πολύ άδικο να φύγεις τόσο νωρίς. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Μαρία Μουτσάτσου: Πρώην Αντιδήμαρχος  Αλίμου, Πρόεδρος Δ.Σ.  στον Σύλλογο Φίλων Παιδόπολης Αλίμου

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Α.Ο Τραχώνων Αλίμου: Καλό ταξίδι στον “μπαμπά” των παιδιών μας

  • 12/02/2019 at 1:40 μμ
    Permalink

    Παρόλο που πέρασαν κάμποσα χρόνια, τον θυμάμαι κι εγώ από τότε που έστελνα τα παιδιά στο καλοκαιρινό camp, με το μηχανάκι του έτρεχε πέρα δώθε. Καλό παράδεισο να έχει και συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.