Τραγωδία στην Κερατέα: Χείμαρρος παρέσυρε το αυτoκίνητο με τους τρεις αγνοούμενους




Tραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση ενός ζευγαριού και του γείτονά τους, από την Κερατέα. Όπως έγινε γνωστό, εντοπίστηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ένα Skoda Fabia, ανάμεσα σε καλαμιές, δίπλα σε ένα ρέμα, στο Οβριόκαστρο Κερατέας,

Στα πίσω καθίσματα βρέθηκε το πτώμα της 63χρονης γυναίκας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να εντοπιστεί ο άντρας της ηλικίας 65 ετών και ο 65χρονος γείτονάς τους που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου αφού στην περιοχή την Πέμπτη που εξαφανίστηκαν, έβρεχε καταρρακτωδώς.

Οι τρεις τους είχαν να δώσουν σημεία ζωής από το πρωί της περασμένης Πέμπτης, 3 Ιανουαρίου, όταν ξεκίνησαν με το αυτοκίνητο, για να πάνε στη λαϊκή της περιοχής Πούσι Λαυρίου.

Από τότε είχαν εξαφανιστεί τα ίχνη τους. Από το πρωί αστυνομικοί και πυροσβέστες, με τη συνδρομή ελικοπτέρου “χτένιζαν” την περιοχή με αποτέλεσμα να εντοπιστεί το αυτοκίνητο, αργά το απόγευμα.

Έκτοτε αγνοούνταν τα ίχνη τους με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι συγγενείς τους και να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, είχαν ζητήσει με εισαγγελική παραγγελία από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στοιχεία και ερευνούσαν τα τελευταία τηλεφωνήματα που έκαναν και τα στίγματα των κινητών τους.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.