Τέλος οι τζαμπατζήδες στο μετρό
Μπορεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο να άλλαξε τα δεδομένα στις σταθερές συγκοινωνίες και να έβαλε τέλος στη στρατιά των ατόμων που χρησιμοποιούσαν το μετρό χωρίς να ακυρώνουν το εισιτήριό τους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πια τζαμπατζήδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του economistas.gr, η διοίκηση του ΟΑΣΑ αναγνωρίζοντας το πρόβλημα, όπου με ένα εισιτήριο περνούν από τις πύλες δύο ή και περισσότερα άτομα, έχει αναθέσει τη διενέργεια ειδικής μελέτης στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο προκειμένου να εντοπίσει τις αιτίες και να αναζητηθούν τρόποι για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Υπενθυμίζεται πως στον χρόνο των 8 δευτερολέπτων κατέληξε ο ΟΑΣΑ μετά από μελέτη που ετοίμασε η ανάδοχος εταιρεία, Hellas Smart Ticket, και ύστερα από εκτεταμένες δοκιμές.
Τώρα το έργο του ΕΜΠ είναι αφενός να καταγράψει τι ισχύει στα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη και πώς αντιμετωπίζουν εκεί το φαινόμενο του τζάμπα…

Φυσικά, ένα άλλο μέτρο που έως τώρα λειτουργούσε ήταν οι έλεγχοι στα μέσα μεταφοράς. Η επαναφορά των ελέγχων στα μέσα μεταφοράς θα αποτελέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, έναν από τους στόχους που θα τεθεί στις συγκοινωνιακές εταιρείες από το Υπερταμείο (ΕΕΣΥΠ).

Διαβάστε στο economistas.gr όλες τις λεπτομέρειες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τα σχέδια αντιμετώπισης των τζαμπατζήδων.

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Τέλος οι τζαμπατζήδες στο μετρό

  • 10/01/2019 at 8:44 πμ
    Permalink

    Ναι αλλά δεν υπάρχει κανένας υπάλληλος στον χώρο του μετρό σε περίπτωση ανάγκης να σε βοηθήσει με αποτέλεσμα να κάθεσαι εγκλωβισμένος πίσω από το.μηχάνημα δημιουργώντας ουρά κ πρόβλημα… βάλαμε μηχανήματα κ καταργήσαμε εντελώς το ανθρώπινο δυναμικό… Αλλά είναι μηχανήματα Κ βγάζουν διαρκώς προβλήματα

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.