Συλλυπητήρια στις οικογένειες των τριών συνανθρώπων μας που χάθηκαν στην Κερατέα




Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες  των τριών συνανθρώπων μας που «χάθηκαν» την περασμένη Πέμπτη στην προσπάθειά τους να περάσουν με το αυτοκίνητό τους το ρέμα στην περιοχή της Κερατέας.  Δεν χάθηκαν από απροσεξία, ή από ατυχία, είναι αποτέλεσμα της έλλειψης υποδομών, αδιαφορίας του κράτους για έργα και υποδομές που να εξυπηρετούν τον λαό.

Ο δρόμος που προσπάθησαν να διασχίσουν και  περνάει μέσα από το ρέμα εξυπηρετεί κατοίκους της περιοχής και την πρόσβαση στην μέχρι πρότινος χωματερή. Σε απόσταση δεκαπέντε χιλιομέτρων υπάρχουν 4 ασφαλή περάσματα, ενώ αρκετοί δρόμοι καταλήγουν μέσα στο ποτάμι.

Ευθύνες για το χαμό και αυτών τον συνανθρώπων μας έχουν Δήμος, Περιφέρεια και κυβέρνηση. Απαιτούμε την ασφαλή μετακίνησή μας για να πάμε στα σπίτια μας και στη δουλειά μας, να μην πνιγόμαστε σε μια βροχή, να μην καιγόμαστε σε μία πυρκαγιά. Να γίνουν τώρα τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα, τα αναγκαία έργα για ασφαλή πέρασμα των ρεμάτων με δρόμους, γεφύρια και σημάνσεις.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.