Στο πλευρό των εργαζομένων ο δήμαρχος Αλίμου παρά τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται




Έκτακτο ψήφισμα σχετικά με την κατεπείγουσα κλήση που δέχθηκε από το Πταισματοδικείο Αθηνών για καταγγελία προς το πρόσωπό του η οποία αφορά σε ΜΗ απόλυση παρατασιούχων- συμβασιούχων ζήτησε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

Όπως ο ίδιος επεσήμανε στη χθεσινή συνεδρίαση, οι ανώνυμες καταγγελίες σε κάθε ελεγκτικό φορέα του ελληνικού Δημοσίου συνιστούν ένα νοσηρό τρόπο για παρεμβάσεις στη λειτουργία του Δήμου.

“Περιμένω την αμέριστη συμπαράστασή σας κατά των ανώνυμων πολιτικών κουκουλοφόρων, για να πάω στον εισαγγελέα και να πω ότι με στηρίζουν όλες οι παρατάξεις” είπε ο δήμαρχος.

Ο Ανδρέας Κονδύλης ξεκαθάρισε πως έπραξε απόλυτα με γνώμονα την ηθική πλευρά του ζητήματος αφού σε προηγούμενη συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο είχε ψηφίσει υπέρ της ΜΗ απόλυσης των εργαζομένων.

Ο δήμαρχος κάλεσε ακόμη το δημοτικό συμβούλιο να παραγκωνίσει τις όποιες πολιτικές διαφορές και να στηρίξει τoυς συμβασιούχους – παρατασιούχους για ένα ζήτημα μάλιστα που παραμένει ανοικτό αφού οι ίδιοι βρίσκονται σε διαδικασία απολογίας.

Το δίλημμα που έθεσε ο Ανδρέας Κονδύλης ήταν σαφές. Στηρίζεται ο δήμαρχος και οι εργαζομένοι, παίρνει το δημοτικό συμβούλιο θέση πολιτικά;

Και δεύτερον καταδικάζεται η πολιτική των ανώνυμων καταγγελιών που σε κάθε περίπτωση είναι ανήθικη;

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 20 υπέρ και 5 λευκά δικαιώνοντας τον δήμαρχο για την τήρηση της γραμμής του δημοτικού συμβουλίου και τη διαδικασία της νομιμότητας που ακολούθησε για ακόμη μία φορά.

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.