Ποιοι έκαψαν το “Ξύλινο” στoν Άλιμο; (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




To Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, της Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει την υπόθεση του εμπρησμού του καταστήματος “Ξύλινο” που κάηκε ολοσχερώς σήμερα τα ξημερώματα, στον Άλιμο.

Αξιωματικοί του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, βρήκαν στουπιά εμποτισμένα με εύφλεκτο υγρό και γκαζάκια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος ιδιοκτήτης επρόκειτο να ανοίξει το ψητοπωλείο σε λίγο διάστημα και αυτή την περίοδο βρισκόταν σε φάση ανακαίνισης.

Τον Μάιο του 2018 είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στο ίδιο κατάστημα, το οποίο είχε τότε άλλη διεύθυνση. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου του έκανε έξωση και το κατάστημα πέρασε στα χέρια νέου επιχειρηματία. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν και κάποια ύποπτα τηλεφωνήματα για βόμβες στο κατάστημα, τις προηγούμενες ημέρας, τα οποία είχαν αποδειχθεί φάρσες.

Η πυρκαγιά που προκάλεσε πανικό στην αγορά της Θουκυδίδου, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, oι πυροσβέστες εκκένωσαν παρακείμενη πολυκατοικία, αφού οι φλόγες έφτασαν μέχρι τα μπαλκόνια.

Επιτόπου έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά πριν επεκταθεί στα διπλανά κτίρια.

Μυστήριο παραμένει το γεγονός ότι την ίδια περίπου ώρα άγνωστοι έσπασαν την πόρτα ενός καταστήματος με υποδήματα και τσάντες, στην οδό Θουκυδίδου 36.

Πηγή βίντεο & φωτό: Evi Tatiogloy

 

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

 

 

 

 

Τι είναι κόκκινο και σου λέει καλημέρα?

Gepostet von Evi Tatiogloy am Mittwoch, 30. Januar 2019

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.