Παλαιό Φάληρο: Ο Χατζηδάκης έβαλε στη θέση της υποψήφια δήμαρχο (VIDEO)




Ένα “θερμό επεισόδιο” μεταξύ του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη της υποψηφίας δημάρχου Βίκυς Ανδρικοπούλου και της βουλευτή Σοφίας Βούλτεψη, κατέγραψε ο φακός την ώρα της Θείας Λειτουργίας για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Η εκκλησία του Αγίου Αλεξάνδρου ήταν ασφυκτικά γεμάτη,από πιστούς, πολιτικούς, πολιτευτές και τοπικούς άρχοντες όμως το περιστατικό πέρασε σχεδόν απαρατήρητο από τους περισσότερους.

Ευτυχώς όμως ο φακός δεν λέει ψέμματα κι έτσι κατέγραψε την Βίκυ Ανδρικοπούλου να έχει περάσει στην πρώτη σειρά εκεί όπου εθιμοτυπικά στέκονται οι ανώτεροι στο αξίωμα παρευρισκόμενοι.

Η υποψήφια δήμαρχος συνομιλούσε κατά την διάρκεια της Λειτουργίας με το “στήριγμα” της, την βουλευτή της Ν.Δ Σοφία Βούλτεψη, στεκόμενη δίπλα της, λογάριασαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο κι έτσι ο Διονύσης Χατζηδάκης ανέλαβε δράση!

Διέκοψε την συνομιλία τους και τράβηξε πίσω την υποψήφια δήμαρχο βάζοντας την κυριολεκτικά στην θέση της.H υποψήφια δήμαρχος διατήρησε αρχικά την ψυχραιμία της αλλά λίγο μετά χαμογέλασε πικρά και γεμάτη αμηχανία στην κάμερα.

Κάτι λέει αυτό…!

Πηγή: www.palaiofaliron.gr

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

https://www.youtube.com/watch?v=dtR93vqv9Uc

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Παλαιό Φάληρο: Ο Χατζηδάκης έβαλε στη θέση της υποψήφια δήμαρχο (VIDEO)

  • 12/01/2019 at 10:21 μμ
    Permalink

    Εδω και τωρα αποκαταστηστε την αληθεια για το περιστατικο Η Βικυ Ανδρικοπουλου ειναι αυτη προς την οποια απευθυνεται ο δημαρχος μετα την παρεμβαση και το σπρωξιμο της Βουλτεψη ? η η Αννα Καραμανλη? ρε δημοσιογραφαρες

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.