Ο εργολάβος που θέλει να γίνει δήμαρχος στην πόλη που κάνει μπίζνες




Eργολάβος με δραστηριότητες σε παραλιακό δήμο, διεκδικεί τη δημαρχία στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Πρόκειται για επιχειρηματία που είχε επιχειρήσει να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του πρώην δημάρχου της πόλης, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Τώρα πήγε πιο δεξιά και διεκδικεί τη δημαρχία.

Πριν από κάμποσα χρόνια, είχε αναλάβει εργολαβικά την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου του συγκεκριμένου δήμου. Τα φιλέτα πέρασαν στα χέρια επιχειρηματιών.

Τώρα, βλέποντας φως, κατάφερε να πείσει κάποια κομματικά στελέχη να του δώσουν το χρίσμα για να διεκδικήσει τον δήμο (το κόμμα επίσημα δεν του έχει δώσει το χρίσμα) προσβλέποντας ότι θα μπορέσει να κόψει τη φόρα και τη δυναμική που έχει ο νυν δήμαρχος, ώστε να μην εκλεγεί με αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή και να το παίξει ρυθμιστής των εξελίξεων.

Το ΝΟΤΙΑ.GR έχει στα χέρια του σημαντικά έγγραφα για την επιχειρηματική δράση του συγκεκριμένου εργολάβου στον δήμο που διεκδικεί τη δημαρχία, τα οποία εξετάζει προσεχτικά με τη συμβολή νομικών και θα τα παρουσιάσει άμεσα, ώστε οι δημότες να κρίνουν αν είναι τουλάχιστον ηθικό, να ψηφίσουν για δήμαρχο κάποιον που κάνει μπίζνες στην πόλη του.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.