ΜΕΤΕΧΩ: Άκαρπες οι συζητήσεις για συνεργασία




Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “ΜΕΤΕΧΩ”, δεν ευοδώθηκαν οι συζητήσεις για συνεργασία με άλλες παρατάξεις. Οι συνεργασίες θα έρθουν αναγκαστικά μετά τις εκλογές, αν η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, δεν καταφέρει να βγει από τον πρώτο γύρο.

Δείτε την ανακοίνωση:

Με όραμα μια ανθρώπινη πόλη για μας και τα παιδιά μας, η Δημοτική παράταξη ΜΕΤΕΧΩ, δίνει το “παρών” στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Κουτσοβασίλη.

Από την ίδρυση της έως και σήμερα, στην κουλτούρα της παράταξης μας ήταν και είναι οι ισότιμες συνεργασίες με προγραμματικές συγκλίσεις σε προοδευτική βάση, ένα τέτοιο εγχείρημα όμως δεν βρήκε ανταπόκριση από άλλες δημοτικές παρατάξεις , παρά το γεγονός ότι η καθιέρωση της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις.

Κόντρα σε καθεστωτικές αντιλήψεις και αλαζονικές συμπεριφορές, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, στους συλλόγους, στα κινήματα, επιδιώξαμε και επιδιώκουμε τη συναίνεση,  έχοντας την πεποίθηση ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της πόλης μας.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ –

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ

 ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.