Μαρία Ανδρούτσου: Ανάγκη συνεργασίας για την αποτελεσματική λειτουργία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου




Στην ανάγκη συμμετοχής των πολιτών, αλλά και την ανάγκη συνεργασίας για την αποτελεσματική λειτουργία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που θα προκύψει από την εφαρμογή της απλής αναλογικής, αναφέρθηκε η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, στην καθιερωμένη εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, ανήμερα των Θεοφανείων, στον Πολυχώρο που στεγάζει τη Δημοτική Κίνηση “ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ”.

Ενημέρωσε επίσης ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις δημοτικές εκλογές, η Δημοτική Κίνηση ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ διοργανώνει στις 10 και 11 Φεβρουαρίου, διήμερο σκέψης και προβληματισμού για τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση και τη διαμόρφωση του νέου προγράμματος!

Με την παρουσία πλήθους πολιτών, εκπροσώπων των τοπικών φορέων (Εθνικοτοπικοί και Εξωραϊστικοί Σύλλογοι, Αθλητικά Σωματεία, Σύλλογοι Γυναικών, Σύλλογοι Γονέων), του τοπικού τύπου, η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας έδωσαν ευχές για τη νέα χρονιά και αναφέρθηκαν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στηρίζοντας το επιτυχημένο έργο της παρούσας διοίκησης.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε ο πρώην Δήμαρχος Παντελής Ειρηνάκης, οι πρώην αντιδήμαρχοι Μιχάλης Αθανασιάδης, Βασίλης Κοντάκης, Βαγγέλης Σαββάκης και Κώστας Φραγκιαδάκης και ο Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Επίσης οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Ρήγας Τζαμτζής, Δημήτρης Αθανασόπουλος και Δημήτρης Λούκος, ο πρώην πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γρηγόρης Φελώνης και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Επίσης, παραβρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Κοκοτσάκης από την παράταξη “Νέα Πνοή- Προοπτική”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.