Καλπογιαννάκης και Μουτσάτσος στη λίστα των κορυφαίων της Ε.Ο.Ε.
Μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για το Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης ήταν η χθεσινή, αφού η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή – η κορυφαία εθνική μας οργάνωση που εργάζεται για την προώθηση του Ολυμπιακού Κινήματος, του αθλητισμού, του “ευ αγωνίζεσθαι” και της σωματικής αγωγής – τίμησε δύο “παιδιά” του Ν.Ο.Β., βραβεύοντάς τους για τις επιδόσεις τους.

Ο αθλητής στην ιστιοσανίδα Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης και ο προπονητής του Κώστας Μουτσάτσος ήταν στη λίστα των “κορυφαίων” της Ε.Ο.Ε. για το 2018 και βραβεύτηκαν για το Χρυσό Μετάλλιο του Αλέξανδρου στην Ολυμπιάδα Νέων στο Μπουένος Άιρες το 2018.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Ε. κος Σπύρος Καπράλος στην ομιλία του, τα 7 μετάλλια που κατέκτησε η χώρα μας στο Μπουένος Άιρες, είχαν ως αποτέλεσμα “η Ελλάδα να πάρει την 24η θέση, σε μια διοργάνωση όπου συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου ηλικίας έως 18 ετών και ελπίζω να αποτελέσουν τους μελλοντικούς μας Ολυμπιονίκες.”

Το μετάλλιο του Αλέξανδρου ήρθε μετά από σκληρή προπόνηση, προσήλωση στο στόχο, γνήσια αγάπη για το άθλημα και χάρη στην πολύτιμη και καθοριστική συμβολή του προπονητή του, Κώστα Μουτσάτσου. Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, άλλωστε, αποτελεί ένα “φυτώριο” πρωταθλητών, όπου άξιοι και ικανοί προπονητές αγκαλιάζουν τους αθλητές από μικρή ηλικία με στόχο να αναδείξουν το τελέντο τους και να οδηγήσουν στις διακρίσεις.

Η Τελετή Βραβεύσεων της Ε.Ο.Ε. πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λάμψη, παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, πολλών Ολυμπιονικών και πρωταθλητών αλλά και προσωπικοτήτων της αθλητικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

Η Πρόεδρος του Ν.Ο.Β. κα Στέλλα Λαζάρου Τίγκα εκπροσώπησε το Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, στηρίζοντας με την παρουσία της τον κορυφαίο μας αθλητή και τον πολύτιμο προπονητή του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.