Γλυφάδα: Με 4 νέα λεωφορεία ενισχύεται η δημοτική συγκοινωνία (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Tέσσερα νέα λεωφορεία, με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, ανήκουν πλέον στο “στόλο” της δημοτικής συγκοινωνίας Γλυφάδας.

Αποκτήθηκαν με ίδιους πόρους του Δήμου και έπειτα από διεθνή διαγωνισμό, με σκοπό να πυκνώσουν τα δρομολόγια, εξυπηρετώντας περισσότερους δημότες, πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

“Με σοβαρό σχεδιασμό, ήδη προετοιμαζόμαστε μάλιστα για να προσθέσουμε νέα δρομολόγια και να καλύψουμε περισσότερες γειτονιές της πόλης μας” αναφέρει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου

“Ήδη από το 2015 δημιουργήσαμε για πρώτη φορά δημοτική συγκοινωνία στην πόλη μας, δωρεάν για όλους, η οποία έχει γίνει πλέον ένας αγαπημένος θεσμός και μια καθημερινή συνήθεια χιλιάδων συμπολιτών μας.

Συνεχίζουμε να καλύπτουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάγκη καθημερινής μετακίνησης των πολιτών, μια προσπάθεια που γίνεται πιο κρίσιμη με δεδομένα και τα κενά που δημιουργεί ο ΟΑΣΑ με τη μείωση των λεωφορειακών γραμμών και δρομολογίων που καλύπτουν τη Γλυφάδα – παρά τις διαρκείς διαμαρτυρίες όλων μας – και πετυχαίνουμε να συνδέσουμε καλύτερα όλη την πόλη μας με το δίκτυο του μετρό”.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γλυφάδα: Με 4 νέα λεωφορεία ενισχύεται η δημοτική συγκοινωνία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 13/01/2019 at 10:15 πμ
    Permalink

    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΌΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ. ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ; EXEI TYXEI NA ME ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΔΗΓΟΣ ΌΤΑΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ. ΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΘΥΜΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΟΥΜΕ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.