ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας




Μια υπέροχη βραδιά με εορταστικές μελωδίες απήλαυσαν τα Μέλη και οι Φίλοι της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης, επ’ ευκαιρία της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της.
Την βραδιά έντυσαν με τις μελωδικές φωνές τους, τρία αστέρια της Λυρικής Σκηνής, ο Βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης, η Σοπράνο Λητώ Μεσσήνη και ο Τενόρος Χρήστος Δεληζώνας. Στο πιάνο τους συνόδευσε ο Πάνος Λουμάκης και στο τσέλο ο Νηρέας Μαρκάκης.

Το μουσικό αυτό υπερθέαμα απήλαυσαν πάνω από 700 Μέλη και Φίλοι της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης οι οποίοι ταξίδεψαν από τις μελωδικές φωνές των ερμηνευτών.

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα ευλόγησε ιερέας της Μητρόπολης Νέας Σμύρνης, ο οποίος μετέφερε τις θερμές ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών για μια ευλογημένη και ειρηνική χρονιά.

Σε όλους μοιράστηκαν, όπως κάθε χρόνο, τα παραδοσιακά «αετάκια» μαζί με τις καλύτερες ευχές του Προέδρου της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης κ. Ιωάννη Παπαδάτου και των Μελών του Δ.Σ. για μια χρονιά γεμάτη με υγεία και αισιοδοξία!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του κοινοβουλίου, Δήμαρχοι όμορων Δήμων και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Μέλη αδελφών Σωματείων και πολλοί άλλοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.