Επίσκεψη Μέρκελ: Η προεδρική σουίτα των 5.000 ευρώ και η ταλαιπωρία στην παραλιακή (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Θα συνεχιστεί και σήμερα η ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών, λόγω της επίσκεψης Μέρκελ αλλά και της βροχόπτωσης.

Kυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε χθες το βράδυ, στην παραλιακή, στη Συγγρού, στην Αμφιθέας και στην Αλίμου, λόγω της επιστροφής Μέρκελ από το εστιατόριο στον Πειραιά, στο ξενοδοχείο στο Καβούρι.

Μηνάς Κασιτσέρες/ALIMOS
Κλειστή από την Αστυνομία εδώ και κάποια ώρα έως αυτή την στιγμή (22:40) η Λεωφ. Αλίμου, από το ύψος τού Planet Fitness (παρκάκι με άγαλμα Γερουλάνου) έως την Παραλιακή, λόγω διελεύσεως Μέρκελ προς Καβούρι. Τροχονόμος διοχετεύει την κυκλοφορία δεξιά και αριστερά.

Χιλιάδες οδηγοί παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους περιμένοντας να περάσει η αυτοκινητοπομπή που  αποτελούσαν τρεις μοτοσικλετιστές, έξι περιπολικά, δύο λιμουζίνες, οκτώ συνοδευτικά αυτοκίνητα, δυο μικρά λεωφορεία, δύο αυτοκίνητα της ασφάλειας με συμβατικές πινακίδες και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή, από 06:00 ώρα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 16:00 ώρα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019:

Στην περιοχή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Λ. Κ. Καραμανλή (από συμβολή με οδό Ακτής) – συνέχεια Αθηνάς – αριστερά Λ. Βάρης/ Βάρκιζας – δεξιά Ελευθερίας – συνέχεια Φλέμινγκ – δεξιά Βάρναλη – αριστερά Αθηνάς – δεξιά Κρόνου – δεξιά Ηλίου – συνέχεια Ακτής (μέχρι τη συμβολή με Λ. Κ. Καραμανλή), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής.

5.000 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ H ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DIVANI APOLLON ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ

93 τ. μ. / 1.000 τετραγωνικά πόδια
2 άτομα – Κρεβάτι Queen Size
H Προεδρική Σουίτα μας είναι ένα υπερπολυτελές κατάλυμα στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Απολαμβάνοντας μια αίσθηση διαμονής σε ένα φιλόξενο κομψό διαμέρισμα, οι πελάτες μας μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την εκπληκτική θέα στον Σαρωνικό κόλπο από τα ιδιωτικά μπαλκόνια τους.

Η σουίτα διαθέτει ευρύχωρη Master κρεβατοκάμαρα με μπάνιο, προσεγμένη ντουλάπα-βεστιάριο, πανέμορφη τραπεζαρία για 8 άτομα, ένα άκρως πολυτελές καθιστικό και WC για τους επισκέπτες.

Εάν απαιτείται επιπλέον δωμάτιο, η Προεδρική σουίτα μπορεί να επικοινωνεί με ένα avant-guard Executive δίκλινο δωμάτιο.

Ποιο ήταν το αίτημα της Γερμανίδας Καγκελαρίου που ικανοποίησαν οι άνθρωποι του ξενοδοχείου;

Την πολυτελέστατη σουίτα που θα μείνει η Άνγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα παρουσίασαν στην εκπομπή “Τι λέει;”. Πρόκειται για την καλύτερη σουίτα που διαθέτει γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη, έχει θέα όλο τον Σαρωνικό και κοστίζει 5.000 ευρώ τη βραδιά.

«Καμία σχέση με φτωχικά, λιτά και απέριττα. Καθόλου μνημονιακά. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 5.000 ευρώ την ημέρα κοστίζει η πολυτελέστατη σουίτα που θα φιλοξενηθεί η Γερμανίδα πολιτικός κατά την επίσημη επίσκεψή της στην Ελλάδα. Είναι στην περιοχή της Βουλιαγμένης, σε πολυτελέστατο πεντάστερο ξενοδοχείο! Είναι η πιο πολυτελής σουίτα που διαθέτει αυτό το πασίγνωστο ξενοδοχείο εκεί στη Βουλιαγμένη.

Έχει ένα απίστευτο master bedroom, επίσης ένας δωμάτιο στο οποίο μπορεί να δώσει γεύμα σε οκτώ άτομα. Πολυτελέστατο μπάνιο με δικό του τζακούζι, δικό του χαμάμ και όλα αυτά με θέα το Σαρωνικό. Είχε ζητήσει να μείνει στον πιο ψηλό όροφο του ξενοδοχείου και το αίτημά της έγινε δεκτό, στον έβδομο όροφο θα είναι, θα τα βλέπει όλα πιάτο», αποκάλυψε ο Οδυσσέας Μητσόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?v=bI5VFuEnDe0

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.