Διπλό χτύπημα απατεώνων στη Γλυφάδα
Mέσα σε μια ώρα οι ίδιοι απατεώνες μπήκαν στα διαμερίσματα δυο γυναικών στη Γλυφάδα, παριστάνοντας τους τεχνικούς και έκλεψαν μετρητά και χρυσαφικά.

Τα δυο περιστατικά συνέβησαν στην οδό Σάκη Καράγεωργα. Στην πρώτη περίπτωση θύμα τους ήταν μια 89χρονη. Της παρουσιάστηκαν σαν υπάλληλοι της ΔΕΗ και άρχισαν να ψάχνουν, τον πίνακα και τις ηλεκτρικές συσκευές, για να βρουν…τη βλάβη. Ο ένας την στρίμωξε πίσω από την πόρτα του ψυγείου και ο άλλος μπήκε στο υπνοδωμάτιο και έκλεψε 1.000 ευρώ.

Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν σαν τεχνικοί ασανσέρ, σε μια 67χρονη. Μπήκαν στο διαμέρισμα για να ρίξουν μια…ματιά στα ηλεκτρικά, ο ένας άρχισε να την απασχολεί και ο άλλος να ψάχνει.

Έφυγαν με διάφορα χρυσαφικά και 140 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Διπλό χτύπημα απατεώνων στη Γλυφάδα

 • 18/01/2019 at 11:06 μμ
  Permalink

  Το πρωί οι αθίγγανοι βλέπουν τους στόχους που θα κάνουν κλοπές το απόγευμα 6 με 8. Τάχα μαζεύουν παλιά το πρωί και προγραματιζουν τον τρόπο

  Απαντήστε
 • 23/01/2019 at 3:41 μμ
  Permalink

  Υπάρχει άραγε τμήμα ασφαλείας στην Γλυφάδα;; Εάν ναι, τι ακριβώς κάνει;;……Τι κάνει ο δήμαρχος Παπανικολάου για την ασφάλεια των Γλυφαδιωτών;; Γιατί επέτρεψε και του πήρε ο Κωνσταντάτος στην Αργυρούπολη την Αστυνομική Διεύθυνση;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ;; ΑΝ ΟΧΙ, ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΟΣΥΜΑΝΗ, ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ

  Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.