Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Νέες κερκίδες στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ


Δημοπρατήθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης κερκίδων στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Δημοτικού Γηπέδου Μοσχάτου, προϋπολογισμού 105.000€.

Οι εργασίες αφορούν την προμήθεια και τοποθέτηση νέων κερκίδων, καθώς και καθισμάτων στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου ως εξής:

Νέα κεντρική κερκίδα γηπέδου ποδοσφαίρου με 530 καθίσματα
Νέα κερκίδα φιλοξενουμένων ποδοσφαίρου με 200 καθίσματα
Νέα κερκίδα μπάσκετ με 130 καθίσματα
Η χρηματοδότηση των εργασιών έγιναν ύστερα από αίτημα που υπέβαλε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και μελέτη που συνέταξε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου. Το αίτημα εγκρίθηκε και η κατασκευή εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου για χρηματοδότηση.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα το εξής: «Άλλο ένα σημαντικό έργο που αφορά την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας γίνεται πράξη. Διεκδικήσαμε και πετύχαμε τη χρηματοδότηση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την αντικατάσταση των κερκίδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου. Με την ολοκλήρωση της δημοπράτησης και την επικείμενη υπογραφή της σύμβασης θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Το έργο αυτό έρχεται σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση των εργασιών αντικατάστασης των εξεδρών στα άλλα δύο γήπεδα της πόλης (Γήπεδα Σπ. Γιαλαμπίδης και Χ. Παυλίδης), καθώς και την αντικατάσταση του χλοοτάπητα σε όλα τα γήπεδά μας. Δημιουργούμε σύγχρονες, ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις για αθλητές και θεατές, συμπολίτες και επισκέπτες. Με έργο τιμούμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X