Άγνωστοι γέμισαν με συνθήματα το θέατρο “Κάρολος Κουν” στον Άλιμο (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Άγνωστοι γέμισαν με συνθήματα το κτίριο που στεγάζεται η θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν», στον Άλιμο.

Είχε προηγηθεί η δημιουργία κλίματος, με διάφορα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο «δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης είναι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών».

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ο Νίκος Τσαμπαρλής επικεφαλής της παράταξης «Άλιμος Όλοι Μαζί» που στηρίζεται από τη Νέα Δημηκρατία, ζήτησε να καταθέσει ένα ψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, του απάντησε ότι αυτό είναι θέμα του Κοινοβουλίου.

«Ο καθένας μπορεί να αναπτύξει τη δράση του για το ζήτημα, αλλά να μην εμπλέκουμε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, που έχει άλλο ρόλο και αποστολή» κατέληξε ο δήμαρχος.

Την επομένη ημέρα άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο διάφορα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα (δείτε εδώ) κατά του δημάρχου Αλίμου, δημιουργώντας κλίμα όξυνσης, με αποτέλεσμα κάποιοι ανεγκέφαλοι να γεμίσουν με συνθήματα το «Κάρολος Κουν».

 

Μητσοτάκης: Οι «Πρέσπες» φέρνουν ακραίες φωνές στο προσκήνιο

«Φοβάμαι ότι οι “Πρέσπες” θα φέρουν στο προσκήνιο ακραίες φωνές. Διαφωνώ με τη Συμφωνία αλλά δεν θα έλεγα ποτέ προδότη κάποιον που την υποστηρίζει. Επίσης, δεν υποστηρίζω τη βία που είδαμε αυτές τις ημέρες. Σήμερα μας κατηγόρησαν ότι συμπλέουμε με τη Χρυσή Αυγή. Κι όμως, εμείς είμαστε ένα κόμμα – πυλώνας σταθερότητας για την Ελλάδα».

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα του συνεδρίου του Economist, που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, επισήμανε πως «η Νέα Δημοκρατία είναι ένα δημοκρατικό κόμμα» και πως οι όποιες προσπάθειες συσχετισμού με τη Χρυσή Αυγή εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.