Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Γλυφάδα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Οι εκδηλώσεις του Δήμου Γλυφάδας ξεκίνησαν σε κλίμα εορταστικό και ατμόσφαιρα ζεστή και χριστουγεννιάτικη: Με τις μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου και τη Χορωδία του Δημοτικού  Ωδείου και φυσικά με τη μοναδική συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Όλο το Σαββατοκύριακο, τα δρώμενα και οι εκπλήξεις συνεχίζονται στην πόλη. Σήμερα Σάββατο στο εμπορικό κέντρο και την “Κόκκινη Κυριακή” στην Άνω Γλυφάδα, όπου θα έχουμε συναυλία με τους Kings και DJ set με το Μιχάλη Τσαουσόπουλο, στην πλατεία του Αγίου Τρύφωνα.

“Και φέτος τα Χριστούγεννα, όλη η Γλυφάδα είναι μια γιορτή και σας περιμένουμε να τη ζήσουμε μαζί”, είπε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου

 

 

Gepostet von Giorgos Papanikolaou am Freitag, 21. Dezember 2018

 

Με καταπληκτική βραδυά ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου, με Χατζηγιάννη κ.α. καλλιτέχνες , τραινάκι-με…

Gepostet von Poupakis Kostas A-Full am Freitag, 21. Dezember 2018

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται το Σάββατο στο εμπορικό κέντρο και την Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου μεταφέρονται στην Άνω Γλυφάδα, στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα. Εκεί θα είναι το χιονισμένο χωριό του Άη Βασίλη με baby land, mini πίστα Survivor, face painting, χειροτεχνίες και το ταχυδρομείο του Άη Βασίλη, ενώ από τις 12 το μεσημέρι θα ακούγονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Σχολή Φωνητικής Studio Vocalis.

Στη 1 θα ξεκινήσουν τα χορευτικά στους δρόμους της Τερψιθέας από τη Σχολή Χορού Πάνος Μεταξόπουλος (Dance School Metaxopoulos Panos) με hip hop και break dance, ενώ στις 4 το απόγευμα θα γίνει μεγάλη συναυλία στον Άγιο Τρύφωνα με τους Kings και DJ set από τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο! Αμέσως μετά ακολουθεί μουσική από το συγκρότημα Apalaente (Spider Music).

Σε όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, που συνδιοργανώνεται από το Δήμο Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας, το τρενάκι του Δήμου θα κυκλοφορεί στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους και θα μεταφέρει δωρεάν τους επιβάτες του, ενώ οι Bloco Swingueira θα δίνουν το ρυθμό με τύμπανα και καπνογόνα. Άγιοι Βασίληδες, Ξωτικά και Καλικάντζαροι θα μοιράζουν κόκκινα μπαλόνια και γλυκίσματα, ενώ οι άμαξες του Αη Βασίλη θα πηγαίνουν βόλτα μικρά και μεγάλα παιδιά! Παράλληλα, οι παιδικοί σταθμοί «Ουράνιο Τόξο» και «Λιλόσπιτο» και σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα δώσουν το παρών με δράσεις για τα μικρά παιδιά.

Σας ενημερώνουμε ότι η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω των εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί σε ορισμένα μόνο σημεία της Γλυφάδας και για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα που αναφέρεται.

Σημεία διακοπής κυκλοφορίας

Κυριακή 23/12/2018

1          Γεννηματά & Ελ. Ανθρώπου (κατεύθυνση προς Αττικής) (10:00 -18:00)

2          Γεννηματά & Ελ. Ανθρώπου (κατεύθυνση προς Μυστρά) (10:00 -18:00)

3          Γεννηματά & Μικράς Ασίας (κατεύθυνση προς Αττικής) (10:00 -18:00)

4          Γεννηματά & Μικράς Ασίας (κατεύθυνση προς Μυστρά) (10:00 -18:00)

5          Σμύρνης από Βερελή έως Αν. Ρωμυλίας (10:00 -18:00)

6          Αιγύπτου από Βερελή έως Αν. Ρωμυλίας (10:00 -18:00)

7          Αρχιπελάγους από Βερελή έως Αν. Ρωμυλίας (10:00 -18:00)

 

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.