Ταλαντούχα παιδια του 7ου γυμνασιου Ηλιούπολης στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τις παγίδες του διαδικτύου (VIDEO)




Δυστυχώς η σωματική και η λεκτική κακοποίηση στα σχολεία έχει γίνει μάστιγα στην εποχή μας και παιδιά ευάλωτα συναισθηματικά καταφεύγουν σε παγίδες του διαδικτύου καταλήγοντας στο θάνατο!!! Ταλαντούχα παιδιά του 7ου Γυμνασίου Ηλιούπολης στέλνουν το δικό τους μήνυμα μέσω μιας ταινίας που έφτιαξαν!!

Η ταινία “Mπλε Φάλαινα” είναι υποψήφια στο πανελλήνιο διαγωνισμό “κάμερα ζιζάνιο” και ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε παγκόσμιο διαγωνισμό!!! Αξίζει την προσοχή σας τα like σας και τα σχόλια σας!! Συγχαρητήρια!!!

Η ταινία αναφέρεται σε έναν μαθητή ο οποίος δέχεται βία από τους συμμαθητές του και αδιαφορία από τους γονείς του. Η κατάσταση που βιώνει τον οδηγεί στο ‘’φιλόξενο περιβάλλον’’ του διαδικτυακού παιχνιδιού Blue Whale.

Η σειρά καθηκόντων που του ανατίθενται από τους διαχειριστές του παιχνιδιού τον οδηγεί στην απόπειρα αυτοκτονίας. Όμως μετά από σύντομη νοσηλεία επιστρέφει στο σχολείο με τους συμμαθητές του να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή και να υπόσχονται όλοι μαζί μια νέα αρχή.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.