Προσοχή! Θύματα απατεώνων έπεσαν δυο Αλιμιώτισσες
Θύματα απατεώνων έπεσαν δυο ηλικιωμένες γυναίκες, την ίδια μέρα, στον Άλιμο. Στην πρώτη περίπτωση μια 78χρονη την ώρα που περπατούσε στην Θουκυδίδου και επέστρεφε στο σπίτι της, την πλησίασε ένας άγνωστος και της είπε ότι η κόρη της έχει επιστροφή ενός μεγάλου ποσού από την εφορία, αλλά πρέπει να πληρώσει ένα παράβολο 1900 ευρώ για να πάρει τα χρήματα. Η γυναίκα πείστηκε και τον πήγε στο σπίτι της στην οδό Ακροπόλεως. Ανέβηκαν στο διαμέρισμα της, στον τρίτο όροφο και μάλιστα του έφτιαξε και καφέ.

Ο απατεώνας κάθισε στην κουζίνα και η γυναίκα πήγε στο δωμάτιο για να πάρει τα χρήματα τα οποία του τα έδωσε.

Όταν εκείνος έφυγε η 78χρονη διαπίστωσε ότι ο δράστης, που ήταν ηλικίας περίπου 40 ετών, μελαχρινός, της είχε κλέψει ένα φάκελο με 15.000 ευρώ.

Στην δεύτερη περίπτωση δυο απατεώνες που παρίσταναν τους υπάλληλους της ΔΕΗ, συνάντησαν μια 84χρονη στην είσοδο πολυκατοικίας, στην οδό Αριστοτέλους. Της είπαν ότι πρέπει να ελέγξουν τον πίνακα στο διαμέρισμά της, μπήκαν μέσα και ενώ ο ένας έκανε ότι έψαχνε να βρει τη βλάβη, ο άλλος έκλεψε από ένα δωμάτιο χρυσαφικά και μετρητά συνολικής αξίας περίπου 2.000 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.