Ολοκληρώθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 2ο Αθλητικό Φεστιβάλ Κωφών (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Με τη συμμετοχή του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, πραγματοποιήθηκε το 2ο αθλητικό φεστιβάλ Κωφών.

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, ο οποίος βραβεύθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, σε αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ανέφερε ότι η Πολιτεία αναγνωρίζει την προσπάθεια των καθηγητών και ενισχύει το έργο τους με 4.500 προσλήψεις καθηγητών ειδικής αγωγής.

Πιο συγκεκριμένα ο Ν. Παππάς ανέφερε:

«Σήμερα είχα την τιμή να βραβεύσω και να βραβευτώ από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο.Α.Κ.) στο 2ο Αθλητικό Φεστιβάλ Κωφών 2018 όπου συμμετέχουν οι μαθητές των Ειδικών Σχολείων Κωφών και Βαρηκόων της Αττικής. Τα «μπράβο» όμως αξίζουν στους μαθητές.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και σε όλους όσοι δούλεψαν για αυτή τη διοργάνωση. Η Πολιτεία αναγνωρίζει την προσπάθεια τους και την ενισχύει με 4.500 προσλήψεις καθηγητών ειδικής αγωγής.

Σημειώνεται, πως το 2ο Αθλητικό Φεστιβάλ Κωφών ολοκληρώθηκε χθες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τη συμμετοχή των μαθητών των ειδικών σχολείων κωφών και βαρήκοων της Αττικής, όπως μετέδωσε σε σχετικό τηλεγράφημά του το ΑΠΕ – ΜΠΕ».

Το παρών έδωσαν και οι αντιπεριφερειάρχες Πειραιά και Νότιου Τομέα Αθηνών, ο Γιώργος Γαβρίλης και Χρήστος Καπάταης.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.