Μοσχάτο: Ανάβει το δέντρο με κεράσματα από τον Εμπορικό Σύλλογο




Το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018, ανάβουμε το δέντρο στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο με τον Εμπορικό Σύλλογο Μοσχάτου

Οι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζονται, με πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο!

Το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018, στις 18.30, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου ανάβει το δέντρο στην πλατεία Μεταμορφώσεως (Ταξιάρχη Παπαντώνη) μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Μοσχάτου, σε μία εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις!

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η παιδική χορωδία και η νεανική χορωδία του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου μας, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου έχει ετοιμάσει εορταστικό πρόγραμμα με την καλλιτεχνική επιμέλεια από τον Σπύρο Οικόπουλο και χορευτική εμφάνιση από τις Ίριδες. Ταυτόχρονα καλεί μικρούς και μεγάλους να επισκεφτούν το «Μαγικό τους περίπτερο», όπου τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις!

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Σαββάτου, 15/12/2018 όμως περιλαμβάνει και μία σειρά άλλων δράσεων που ήδη έχουν ανακοινωθεί στο γενικό πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου:

  • Πνευματικό κέντρο στο Μοσχάτο, Χρ. Σμύρνης 18, 11.00: Ταξίδι στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών των Αδελφών Γκριμμ, δραματοποιημένα από τα τμήματα του Θεατρικού Παιχνιδιού του Πνευματικού Κέντρου. Αφήγηση-εμψυχώτρια: Ανατολή Αθανασιάδου
  • Εμπορικό Κέντρο athensheart στον Ταύρο, Πειραιώς 180, 11.00-19.00: Christmas Talen Show για τα παιδιά
  • Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στον Ταύρο, Πειραιώς 206, 11.00-14.30: Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια από τα εργαστήρια του «Σχολείου της Τέχνης» & από το μεσημέρι: Angel Xmas Party!

Το σύνολο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου έχει αναρτηθεί στη σελίδα: www.dimosmoschatou-tavrou.gr

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.