Καταδικάζουν όλοι την επίθεση στα γραφεία της “Ενωμένης Πόλης”




Mε ανακοινώσεις τους, οι παρατάξεις “Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού Αργυρούπολης – Χρήστος Κορτζίδης”, “Ξανά η Πόλη Μπροστά” η “Δημοκρατική Συν – Πόρευση Ελληνικού – Αργυρούπολης” και η Λαϊκή Συσπείρωση Ελληνικού – Αργυρούπολης, καταδικάζουν την επίθεση που έγινε χθες τα ξημερώματα στα γραφεία της “Ενωμένης Πόλης” στο Ελληνικό:

Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού Αργυρούπολης – Χρήστος Κορτζίδης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ

Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση και το σπάσιμο της τζαμαρίας στο γραφείο της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ στο Ελληνικό.
Τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν βοηθούν αλλά αντίθετα αποπροσανατολίζουν, από την ανάγκη της ανάπτυξης – επί της ουσίας, με επιχειρήματα και μαζικά – αντίδρασης απέναντι σε λογικές και πρακτικές της συγκεκριμένης παράταξης και της δημοτικής αρχής.
Σε κάθε περίπτωση αξιοποιούνται και συμβάλλουν τελικά, στην υπονόμευση του δικαιώματος κάθε δημοτικής παράταξης και κάθε συλλογικότητας να αναπτύσσει τη δράση της ανεμπόδιστα από κάθε είδους τρομοκράτηση.

Καταδικάζουμε ως απαράδεκτη την προσπάθεια της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ και του Γιάννη Κωνσταντάτου, να συνδέσουν τέτοιου είδους ενέργειες, με τις αντιφασιστικές δράσεις και διαμαρτυρίες που αναπτύσσονται ιδιαίτερα έντονα το τελευταίο διάστημα στην πόλη μας, καθώς και με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα την παράταξή μας.
Δείχνουν να μην μπορούν ή να μη θέλουν να καταλάβουν, πόσο επικίνδυνο είναι για την κοινωνία μας, από τη μια μεριά να καλλιεργούν άλλοτε ξενοφοβικές και άλλοτε εθνικιστικές αντιλήψεις για λόγους μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και από την άλλη να προσπαθούν να φιμώσουν και να συκοφαντήσουν όσους αντιδρούν σε αυτό.

ΞΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Παράταξη μας καταδικάζει απερίφραστα τον βανδαλισμό των εκλογικών γραφείων της Ενωμένης Πόλης, της Δημοτικής Αρχής του Δήμου.
Κάθε τέτοια επίθεση είναι εναντίον της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και της ομαλής λειτουργίας των πολιτικών δυνάμεων του τόπου μας.

 

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Kαταδικάζουμε την πρόσφατη επίθεση στα γραφεία της παραταξης ΄΄Ενωμένη Πολη΄΄ . Τετοιες ενέργειες δεν έχουν καμια σχέση με το εργατικο-λαικο κίνημα, αντίθετα το υπονομεύουν και αξιοποιούνται εναντίον του .

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.