Ίδρυση παραρτήματος ΑΗΕΡΑ στο Παλαιό Φάληρο




Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η επίσημη εγκατάσταση του νέου παραρτήματος Παλαιού Φαλήρου της φιλανθρωπικής οργάνωσης ΑΗΕΡΑ. Το νέο παράρτημα έχει το διακριτικό τίτλο “Phalereus (Φαληρεύς) Chapter HJ-38”.

Η εγκατάσταση του Phalereus Chapter και η ορκωμοσία του Διοικητικού Συμβουλίου και των νέων Ahepans έγινε από τον Ύπατο Πρόεδρο της Οργάνωσης κ. George E. Loucas, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης στην Ελλάδα της ηγεσίας της AHEPA.

Εκτός από τον κ. Loucas, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος AHEPA Καναδά κ. Christos Argiriou, ο Κυβερνήτης AHEPA Ευρώπης κ. Φάνος Πιτυρής, ο Κυβερνήτης AHEPA Ελλάδας κ. Ευστάθιος Κεφαλίδης και άλλα ηγετικά στελέχη της Οργάνωσης από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Η εκδήλωση εγκατάστασης του νέου παραρτήματος AHEPA Παλαιού Φαλήρου ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Υπάτου Προέδρου κ. Loucas στην οποία αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων – σε σημαντικές λεπτομέρειες του φιλανθρωπικού και πολιτιστικού έργου που επιτελεί η AHEPA τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση ήταν επίσης παρόντες στελέχη και μέλη της ΑΗΕΡΑ από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου. 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.