Γλυφάδα: 39χρονος ντελιβεράς πατέρας δύο παιδιών θύμα του τροχαίου με εγκατάλειψη




Έναν 30χρονο Κινέζο αναζητούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής ως υπαίτιο για το τροχαίο με εγκατάλειψη, στη Γλυφάδα, με θύμα 39χρονο μοτοσυκλετιστή. Ο δράστης αμέσως μετά το τροχαίο, παράτησε το αυτοκίνητο το οποίο ανήκει σε συμπατριώτη του στο σημείο και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κινέζος τηλεφώνησε στην Τροχαία και είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός προκάλεσε το τροχαίο και θα παραδοθεί, σύντομα (προφανώς περιμένει την λήξη του αυτοφώρου).

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης. Ο 39χρονος που ήταν πατέρας ενός κοριτσιού 6 ετών και ενός αγοριού 18 μηνών, τα πρωινά εργαζόταν σε μεγάλο σούπερ μάρκετ και τα βράδια δούλευε ντελιβεράς σε γνωστό ψητοπωλείο της Γλυφάδας.

Είχε τελειώσει τη δουλειά του και επέστρεφε στο σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα. Ανέβαινε την οδό Ζέρβα όταν ξαφνικά έπεσε πάνω του με το αυτοκίνητο ο 30χρονος Κινέζος, ο οποίος παραβίασε το STOP στην Αγίου Γερασίμου.

Ο 39χρονος βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο οδόστρωμα μισή ώρα αργότερα από συνάδελφό του που περνούσε από το σημείο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο της Βούλας αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσε κράνος και το κρατούσε στο χέρι του.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.