Eικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο στο ύψος του Ribas




Αίμα στην άσφαλτο ξανά. Ένας νεκρός και δυο τραυματίες είναι ο απολογισμός από το τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής (09.12.2018) στο 32ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Σουνίου, στο ύψος του Ribas.

Στο θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκησαν τρεις μηχανές και τρία αυτοκίνητα. Ο οδηγός της μιας μηχανής έχασε τη ζωή του, ενώ οι άλλοι δυο έχουν μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις της Τροχαίας, το κακό ξεκίνησε όταν υπό άγνωστους λόγους η μια μοτοσικλέτα, στο ύψος του Ribas, ξέφυγε της πορείας της. Χτύπησε πάνω στις προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια έπεσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός της μηχανής.

Λόγω του δυστυχήματος, αυτοκίνητα σταμάτησαν στο σημείο για να δουν τι είχε συμβεί. Περίπου 4 με 5 λεπτά μετά τη θανατηφόρα σύγκρουση, άλλες δυο μηχανές, οι οδηγοί των οποίων ίσως δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, έπεσαν πάνω στα σταματημένα, στο σημείο αυτοκίνητα. Από αυτή τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι οδηγοί των μηχανών.

Για το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία Ελληνικού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ/ΝΕWSIT.GR

Φωτογραφίες: Πάνος Σουρίδης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.