Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Βραβείο για την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης πρόσθεσε άλλο ένα βραβείο στο ενεργητικό του. Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) βράβευσε το Δήμο για την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας του, επιβεβαιώνοντας ότι ο δήμος αγαπάει και σέβεται το περιβάλλον και παράγει έργο προς όφελος των δημοτών του.

Η ανιδιοτελής προσφορά δεκάδων εθελοντών της Πόλης μας είναι το ανθρώπινο κεφάλαιο στην προστασία του περιβάλλοντος, της ανθρώπινης ζωής και της δημόσιας περιουσίας.

Αυτή η επιβράβευση είναι η ελάχιστη τιμή και αναγνώριση της εργώδους προσπάθειας τόσων ανθρώπων που προστατεύουν το βουνό μας.

Ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος ανέφερε: “Η οργάνωση του εθελοντισμού υπήρξε ίσως η πιο σημαντική μας παρέμβαση. Ήδη 500 δημότες μας έχουν εγγραφεί μέλη σε διαφορετικές ομάδες.

Στην θητεία μας δημιουργήσαμε αργά και σταθερά ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο ομάδων εθελοντών όπως το Σώμα Δάσοφυλάκων, το Σώμα Εθελοντών, τη Φιλοζωική Παρέμβαση και το ΕΚΚΕΑ στα οποία εκατοντάδες δημότες μας καταθέτουν την ψυχή τους στηρίζοντας όλες τις κοινωνικές δομές και ομάδες του Δήμου, το Βουνό, τις εκδηλώσεις μας, τα αδέσποτα, στην διάθεση τροφίμων και στους παραγωγούς κάθε Σάββατο και όπου το καθήκον τους καλεί όπως στην Μάνδρα και το Μάτι. Τους ευχαριστώ όλους όπου και αν συμμετέχουν, έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας”.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε σε ειδική συνεδρίαση στο τακτικό συνέδριο, από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη την Τετάρτη 5/12/2018 στα πλαίσια και της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, στο Ξενοδοχείο Caravel.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Βραβείο για την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 • 07/12/2018 at 9:44 πμ
  Permalink

  30.000 εργαζόμενοι με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ στους Δήμους. Παρέχουμε εργασία με μεροκάματο εξαθλίωσης.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ
  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
  ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΙΣΘΟ

  Δημιουργούμε επιτροπές εργαζομένων σε κάθε Δήμο.

  Διεκδικούμε από Κυβέρνηση και Δήμους ΤΩΡΑ:
  • Σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Ίση αμοιβή για ίδια εργασία. Να εφαρμοστεί η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των εργαζομένων στους δήμους.
  • Καταβολή των επιδομάτων: ανθυγιεινό- οικογενειακό- σπουδών. Αναγνώριση προϋπηρεσίας.

   θεώρηση των βιβλιάριων υγείας από την πρώτη μέρα εργασίας.

   Μέσα ατομικής προστασίας και εμβολιασμός από την ημέρα πρόσληψης.

   Επίδομα ανεργίας για όλους μετά το τέλος του προγράμματος.

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

  [email protected]

  Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.