Δήμος 3Β: “Υποκλιθήκαμε μπροστά στους εθελοντές μας” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Η εθελοντική προσφορά σε οποιαδήποτε τομέα της κοινωνικής ζωής αποτελεί ύψιστο δείγμα κοινωνικής συνείδησης αφού τάσσεται στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου χωρίς καμιά εξάρτηση από προσωπικό όφελος.

Αυτό είναι στρατηγικής σημασίας για τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, δήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και έχει γίνει εδώ και χρόνια όχι μόνο συνείδηση αλλά και πράξη.

Χθες υποκλιθήκαμε μπροστά σε όλους όσους συμβάλλουν στο έργο αυτό και νιώσαμε πολύ τυχεροί που υπάρχουν, δρουν και προσφέρουν τόσα πολλά στο Δήμο μας. Ο άνθρωπος ο οποίος δεν εφησυχάζει και είναι δίπλα στους εθελοντές, ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος δεν διστάζει να θέτει και τη ζωή του σε κίνδυνο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές και στην ομάδα πολιτικής προστασίας που αψηφούν τη σωματική και ψυχική κούραση και είναι δίπλα μας!
Ας φροντίσουμε να διευκολύνουμε το έργο τους και να έχουμε τους δρόμους ανοιχτούς προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους καθώς η έγκαιρη πρόσβαση μπορεί να σώσει το συνάνθρωπο και τις περιουσίες μας!!

Κορίνα Πατέλη Bell Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Η εθελοντική προσφορά σε οποιαδήποτε τομέα της κοινωνικής ζωής αποτελεί ύψιστο δείγμα κοινωνικής συνείδησης αφού…

Gepostet von Κορίνα Πατέλη Bell Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης am Mittwoch, 19. Dezember 2018

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.