Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του ΣΠΑΖ, στη Γλυφάδα




Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ που διοργανώνει το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στο Διασχολικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας, από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.

Στο Μπαζάρ θα βρείτε πανέμορφα χειροποίητα δώρα για όλες τις ηλικίες, σπιτικές μαρμελάδες, λικέρ κλπ, τις νέες τυχερές μπλούζες, κούπες και πολλά άλλα είδη ΣΠΑΖ, το καταπληκτικό ημερολόγιο του ΣΠΑΖ για το 2019, τα διάσημα πια μεταχειρισμένα είδη, βιβλία, βιβλία, βιβλία, (ελληνικά και αγγλικά), το παιχνίδι της Τόμπολα (όπου κερδίζετε εκατοντάδες δώρα), λαχνούς, με δώρα ταξίδια, γεύματα και πολλά άλλα, φαγητά, υπέροχα σπιτικά φαγητά, τα καλύτερα hot dogs της πόλης (και για χορτοφάγους), με σπιτικά καραμελωμένα κρεμμύδια, εσπρέσο, καπουτσίνο, ζεστό ή κρύο (Nespresso), καφέ φίλτρου, τσάι, χυμούς, αναψυκτικά, μπύρες, νερό και η καταπληκτική Σανγκρία, και τέλος, κάποιους από τους αγαπημένους πρωταγωνιστές, τα ΣΠΑΖ-ο-σκυλούνια μας, που αναζητούν τις δικές τους, παντοτινές οικογένειες.

Ο ΣΠΑΖ αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές. Φροντίζει τα άρρωστα και τραυματισμένα, στειρώνει, και δίνει για υιοθεσία αδέσποτα ζώα της πόλης μας εδώ και 32 χρόνια. Στηρίξετε την προσπάθεια και βοηθήστε τον ΣΠΑΖ να συνεχίσει να βοηθάει τα αδέσποτα!

Αν θέλετε να προσφέρετε κάποιο δώρο για την Λοταρία ή την Τόμπολα, αν θέλετε να προσφέρετε κάποιο πιάτο για τον μπουφέ, ενημερώστε στο [email protected].

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.