Aπαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη η κατάσταση στο 2ο & 6ο νηπιαγωγείο Καισαριανής (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Είμαστε γονείς των 2ου & 6ου Νηπιαγωγείων και με το συγκεκριμένο υπόμνημα ζητάμε την περαιτέρω δημοσιοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας, για την ανάπλαση και αναβάθμιση του αύλειου χώρου, ευθύνης του Υπουργείου Παιδείας.

Η κατάστασή του είναι απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη και είναι σημαντικότατο το ζήτημα ασφάλειας και υγιεινής των νηπίων που προκύπτει από την κατάσταση αυτή, όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό.

Το συγκεκριμένο κτήριο όπου στεγάζονται τα νηπιαγωγεία, ανήκει στο ευρύτερο συγκρότημα του Νηαρ-Ηστ και είναι κληροδότημα προς το Υπουργείο Παιδείας. Ως τέτοιο, την αποκλειστική ευθύνη για συντήρηση και εύρυθμη λειτουργία φέρει το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας μέσω της 5μελούς διοίκησης που ορίζει και αποτελείται από τρία στελέχη του υπουργείου – με απ’ ευθείας επιλογή από τον ίδιο τον υπουργό – και άλλα δύο μέλη, με προεδρεύοντα πάντοτε τον εκάστοτε δήμαρχο Καισαριανής.

Είναι εμφανής η προσπάθεια του Υπουργείου Παιδείας να “κουκουλώσει” το θέμα και να μην προχωρήσει στην εκταμίευση του ποσού που απαιτείται για την ανάπλαση και αναβάθμιση του αύλειου χώρου, αφού ξεκάθαρος είναι και ο εμπαιγμός προς τους γονείς και τη δημοτική αρχή, σε όσες κινήσεις και παρεμβάσεις έχουν γίνει.

Παραθέτοντας συνημμένα όλες τις ανακοινώσεις σχετικά με τις ενέργειες, ως ιστορικό, που οι γονείς έχουμε κάνει και μετά την τελευταία μας κινητοποίηση ( https://goo.gl/DutSDY ) με ολιγόλεπτο, συμβολικό κλείσιμο της Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος του Νηπιαγωγείου,

ενημερώνουμε ότι ήδη έχουμε ζητήσει ανοιχτό Δ.Σ απο τη διοίκηση της Νηαρ-Ηστ ώστε μπροστά σε όλους τους γονείς, τα στελέχη του Υπουργείου, να δώσουν συγκεκριμένη απάντηση σχετικά με το θέμα και την αιτία της καθυστέρησης.
Η συνάντηση έχει οριστεί για την Τρίτη 18/12/18 και ώρα 17:00 στα γραφεία της Νηαρ-Ηστ, Εθνικής Αντιστάσεως 118, Καισαριανή

Ανακοίνωση γονέων 2ου & 6ου Νηπιαγωγείων Καισαριανής

Την Τρίτη 04/12/18 οι γονείς του 2ου & 6ου Νηπιαγωγείου Καισαριανής προχωρήσαμε σε κινητοποίηση και συμβολικό ολιγόλεπτο αποκλεισμό της Εθνικής Αντιστάσεως, μπροστά από τα Νηπιαγωγεία, με αίτημα την
εκταμίευση του ποσού από το Υπουργείο Παιδείας για την ανάπλαση και αναβάθμιση του αύλειου χώρου των νηπιαγωγείων, καθώς το κτήριο είναι κληροδότημα του Υπουργείου.
Η επιτυχία της κινητοποίησης αυτής δηλώνει και την αποφασιστικότητά μας να μην επιτρέψουμε άλλο τον εμπαιγμό!
Την ίδια στιγμή που διαθέτουν χρήματα για κάθε είδους διευκολύνσεις «στην υγιή επιχειρηματικότητα και στις επενδύσεις», την ίδια στιγμή οι ζωές των παιδιών μας δεν φαίνεται να αξίζουν την προσοχή τους!
Η επιτυχία της κινητοποίησης αυτής δηλώνει ότι δεν θα τους περάσει! Η επικινδυνότητα του χώρου είναι δεδομένη και το αίτημά μας δίκαιο!
Η επιτυχία της κινητοποίησης δηλώνει ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε σε τίποτα που έχει να κάνει με την ασφάλεια και την υγιεινή των παιδιών μας!
Σας γνωστοποιούμε ότι είναι ένα πρώτο βήμα και έχουμε αποφασίσει ήδη το επόμενο να είναι ακόμα πιο δυναμικό!
Θα γίνουμε ο εφιάλτης τους, αν κάνουν ότι κοιμούνται.
Θα τους το θυμίζουμε συνέχεια αν κάνουν ότι το ξεχνάνε.
Θα μας βρουν μπροστά τους αν κάνουν ότι μας προσπερνάνε, μέχρι την υλοποίηση της ανάπλασης της αυλής, μέσα στα Χριστούγεννα.
Απαιτούμε εδώ και τώρα την εκταμίευση του ποσού από το Υπουργείο Παιδείας για την ανάπλαση και αναβάθμιση του αύλειου χώρου των Νηπιαγωγείων, που είναι κληροδότημά του!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.