Αντίστροφη μέτρηση για την “Παραμυθούπολη” στον Άλιμο
Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης με τους συνεργάτες του θα επιβιβαστούν στο “Ρούντολφ το τρενάκι” που θα ξεκινήσει από την οδό Θουκυδίδου και θα κάνουν μια βόλτα στην πόλη. Προορισμός, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της πλατείας Καραϊσκάκη, στο Άνω Καλαμάκι, όπου στις 18:00, ο Ανδρέας Κονδύλης, θα κηρύξει την πανηγυρική έναρξη της Παραμυθούπολης.

Για 4η χρονιά ο Δήμος Αλίμου οργανώνει τη Χριστουγεννιάτικη «Παραμυθούπολή» του. Ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Καραϊσκάκη (Κλούβα) και τα ξύλινα βαγόνια του Άλιμος Express στην Αγορά Θουκυδίδου θα χαρίσουν στα παιδιά μοναδικές μαγικές στιγμές κατά τη διάρκεια των εορτών, από τις 14 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2019.

Παιχνίδια, χοροί, τραγούδια, έθιμα, θεατρικές παραστάσεις, ξεναγήσεις σε εικαστική έκθεση, εργαστήρια, κατασκευές, παραμύθια, εορταστικά δρώμενα και πολλές πολλές εκπλήξεις από τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του!

Εφέτος, ένα ΚΑΡΟΥΖΕΛ θα στροβιλίζεται στην πλατεία Καραϊσκάκη (Κλούβα), όσο ο Ρούντολφ το τρενάκι θα κάνει τις βόλτες του από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη. Όλα δωρεάν, για να έχουν όλα τα παιδιά του Αλίμου χαρούμενες γιορτές!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.