Yποψήφια με τον Κωνσταντέλλο η Κορίνα Πατέλη Bell




Υποψήφια δημοτική σύμβουλος, με τον συνδυασμό του δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, θα είναι στις εκλογές που θα γίνουν τον Μάιο του 2019, η Κορίνα Πατέλη – Bell,  επιτυχημένο στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών, στον τομέα της επικοινωνίας.

Δείτε την ανακοίνωσή της και το βιογραφικό της:

Mετά από μία πολυετή καριέρα στον ιδιωτικό τομέα, πλήρης εμπειριών και βιωμάτων, επιθυμώ να αξιοποιήσω όσα έμαθα για το κοινό όφελος.

Αποφάσισα, λοιπόν, να αποδεχτώ την πρόταση του Δημάρχου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και να συστρατευτώ στο συνδυασμό «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις», με μοναδική μου φιλοδοξία τη συμμετοχή στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας και στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των δημοτών.

Αυτοδημιούργητη, με μεγάλη εμπειρία στη λήψη αποφάσεων και την επίλυση προβλημάτων, θέλω πραγματικά να προσφέρω και να ενισχύσω την αποτελεσματικότητα των δράσεων του Δήμου και να συμβάλλω ουσιαστικά στην ολοκλήρωση του οράματος του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για την πόλη μας.

Καινοτομία, σύγχρονες αντιλήψεις, φρέσκες ιδέες, οργάνωση και δράσεις ουσίας για το κοινό όφελος, είναι οι λέξεις που συμπυκνώνουν το όραμά μου.

Στο πλαίσιο αυτό, με ιδιαίτερη τιμή, εκθέτω στην κρίση των συμπολιτών μου την υποψηφιότητά μου ως Δημοτική Σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές το Μάιο, του 2019. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, εύχομαι καλή επιτυχία στους στόχους του συνδυασμού μας «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΚΟΡΙΝΑ ΠΑΤΕΛΗ – BELL

Η Κορίνα Πατέλη – Bell γεννήθηκε το 1966 στην Πάρο, όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της.

Αυτοδημιούργητη και με ανήσυχο πνεύμα, εργάσθηκε σε τουριστικές επιχειρήσεις  έως και το 1988, οπότε και μεταπήδησε στον κλάδο της Eπικοινωνίας.

Σημαντικοί σταθμοί στην καριέρα της ήταν το Αρισταγόρειο Διαγνωστικό Κέντρο, και ο Ομιλος Επιχειρήσεων Κiriacoulis Μediterranean, (leader παγκοσμίως στο κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού και με δυναμική παρουσία  στην  ανάπτυξη μαρινών και real estate). Το 1991, χρονιά σταθμό για τον όμιλο Κiriacoulis Meditterranean, ανέλαβε τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ομίλου καθώς και του τμήματος Εξυπηρέτησης Μετόχων και Επενδυτών όπου παρέμεινε έως  και το Μάιο του 2001.

Παράλληλα με την εργασία της, φοίτησε στο τμήμα  Management  του Deree College και το 2002 ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό (ΜΒΑ in Marketing) στο Πανεπιστήμιο Leicester της Βρετανίας.

Το Μάιο του 2001 μεταπήδησε στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, ως Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας στην εταιρεία FCA Greece, θυγατρική του παγκόσμιου κολοσσού Fiat Chrysler Automobiles, με αρμοδιότητες το σχεδιασμό και την υλοποίηση της Στρατηγικής Επικοινωνίας  του συνόλου των μαρκών  (Fiat-Alfa Romeo, Lancia, Abarth), την ανάπτυξη σχέσεων με όλα τα ΜΜΕ (Media relations), αλλά και την προώθηση της διεθνούς Οικολογικής Στρατηγικής στη χώρα μας, για την οποία ο όμιλος κατέκτησε σειρά βραβείων σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς για την μείωση εκπομπών ρύπων C02.

To 2013 και έως το 2018 ανέλαβε επιπρόσθετα και τη Διεύθυνση Digital και CRM (Customer Relationship Management) με ευθύνη την ανάπτυξη και υλοποίηση της ψηφιακής επικοινωνίας  όλων των μαρκών.

Kατά τη διάρκεια της θητείας της, μεταξύ άλλων, κατέκτησε πλήθος εταιρικών και άλλων διακρίσεων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο.

Η πορεία της και η επαγγελματική δραστηριότητα έχει προβληθεί κατά καιρούς, με σειρά συνεντεύξεών της, αλλά και άρθρων στα ΜΜΕ.

Επίσης υπήρξε επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ  του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ & Επιχειρηματιών (ΙΑΓΜΕ) της ΕΕΔΕ, αλλά και μέλος του Διεθνές Σωματείου Γυναικών Ναυτιλίας  & Εμπορίου (WISTA).

Είναι παντρεμένη με τον  Simon Bell  και μητέρα δύο παιδιών, ενώ διαμένει μόνιμα στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης τα τελευταία 15 χρόνια.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.