Τραγικό ατύχημα με θύμα 22χρονο αντιεξουσιαστή – Τον “χτύπησε” το ρεύμα και έπεσε από κολώνα




Τη Δευτέρα το πρωί, 19 Νοέμβρη, ο Δημήτρης κατέληξε στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά, μετά από ένα βίαιο ατύχημα που είχε, 11 μέρες πριν, στην προσπάθειά του να αναρτήσει ένα πανό αλληλεγγύης στο φυλακισμένο αναρχικό Μ. Σεϊσίδη, στην Πλατεία Μερκούρη, στα Πετράλωνα.

Το Δημήτρη το γνωρίσαμε στις συνελεύσεις μας. Στήριξε έμπρακτα τον αγώνα μας και συμμετείχε με όλη του τη ψυχή στις εκδηλώσεις και στις δράσεις αλληλεγγύης στις κρατούμενες μετανάστριες είτε μέσα στα Κρατητήρια Αλλοδαπών της Πέτρου Ράλλη είτε έξω απ΄ αυτά…

Κάθε φορά που κάποιο συντρόφι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα, ο Δημήτρης ήταν παρών να το στηρίξει… Ως την τελευταία στιγμή της σύντομης ζωής του, 22 μόλις χρόνων, ο Δημήτρης πάλευε για ένα κόσμο ελεύθερο και αντί-ιεραρχικό, ένα κόσμο που σέβεται τις επιλογές κάθε ανθρώπου, πέρα από τις νόρμες των κοινωνικών κατασκευών και “κανονικοτήτων”.

Σύντροφέ μας, Δημήτρη, θα ζεις πάντα στην καρδιά μας και στις πράξεις μας.

Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Συνέλευση Πρωτοβουλίας:

Το Σπίτι των Γυναικών, για την Ενδυνάμωση & τη Χειραφέτηση

Την Τετάρτη στις 3 η ώρα, στο Α νεκροταφείο Αθηνών αποχαιρετάμε το σύντροφό και φίλο Δημήτρη Αρμακολα.

Σιωπή Σημαίνει Συνενοχή

“Έφυγε” σήμερα το πρωί ο σύντροφος Δημήτρης Αρμακόλας που νοσηλευόταν στην εντατική από τις 10 Νοέμβρη ύστερα από πτώση από κολώνα της ΔΕΗ στην προσπάθεια να ανεβάσει πανό ,

Ο συντροφος συμμετείχε στην Κοινότητα Καταλήψεων Κουκακίου.

Καλή δύναμη στους φίλους, τους συγγενείς και τους συντρόφους.

Η κηδεία του συντρόφου θα γίνει Τετάρτη το μεσημέρι στο Α Νεκροταφείο (αυτό μαθεύτηκε μέχρι στιγμής)

Είναι ο ίδιος σύντροφος για τον όποιον είχαμε κάνει κλήση για αιμοδοσία:
https://www.facebook.com/617993081589955/posts/1870122766376974/

Τον σύντροφο Δημήτρη Αρμακόλα τον γνώρισα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 μέσα από τη γνωριμία μου με το μαθητικό αντιφασιστικό κίνημα της πόλης. Μαθητής ακόμα ο Δημήτρης, ήταν πάντα πρόσχαρος, δραστήριος, μαχητικός και σε κέρδιζε με την ζωντάνια του. Μας βοήθησε εξαιρετικά στην οργάνωση της εκλογικής μάχης. Την προηγούμενη Δευτέρα, ο Δημήτρης προσπάθησε να αναρτήσει πανό σε κολώνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Τελικά δεν τα κατάφερε, τα τραύματα του ρούφηξαν όλη τη ζωντάνια που είχε μέσα του. “Έφυγε” χθες το πρωί 19/11. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του. Είμαι σίγουρος οτι θα ζει για πάντα στην καρδιά όσων των γνώρισαν.

(Κώστας Μερκουράκης – δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.