Το ετήσιο φθινοπωρινό αντάμωμα της ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΑΛΙΜΟΥ (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο φθινοπωρινό αντάμωμα της ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΑΛΙΜΟΥ, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 στο Ξενοδοχείο Κοράλι.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα και σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον, με ατμόσφαιρα βασισμένη στις γυναίκες της τοπικής, πάνω από 140 φίλες και φίλοι της ανανέωσαν την εμπιστοσύνη στην οργάνωση και έδωσαν την υπόσχεση να σταθούν αρωγοί στις εκλογικές μάχες που έρχονται.

Μετά από μία σύντομη παρουσίαση τον γυναικών της ΔΗΜΤΟ, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος Μανώλης Μιχαλέτος που μετά από μία σύντομη εισαγωγή, αναφέρθηκε στη ζωφερή πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που έχουν βυθίσει τη χώρα στο σκοτάδι.

Παρέστησαν και μίλησαν ο Βουλευτής Β Αθηνώ Νίκος Δένδιας, οι γυναίκες Βουλευτές Σοφία Βούλτεψη και Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Τάσος Γαϊτάνης, ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, οι πολιτεύτριες Ντόρα Πάλλη και Κορίνα Δαμουλιάνου, ο Πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ Αλέξανδρος Σπύρου, ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Πιερράκος, ο Επικεφαλής της Παράταξης ΆΛΙΜΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Νίκος Τσαμπαρλής με το δημοτικό Σύμβουλο Σάκη Τσάγκαρη και τέλος ο προερχόμενος από της Νέα Δημοκρατία και υοψήφιος Δήμαρχος Αλίμου Βαγγέλης Τσαμήτας.

Η βραδιά κύλησε όμορφα με αγωνιστική διάθεση, χαρούμενα,με νέες γνωριμίες και με υπόσχεση για νέες δράσεις.

Παρέστησαν επίσης, ο συνεργάτης τοθ Άδωνη Γεωργιάδη, Διονύσης Δαβουρλής, της πρ. Βουλευτή Ηλείας Διονυσίας Αυγερινοπούλου, Θεόδωρος Γιαννακούλιας η υπεύθυνη γυναικών της Β2 ΝΟΔΕ Βάνα Σακελλαρίου και αντιπροσωπείες της ΔΗΜΤΟ Καλλιθέας και της ΟΝΝΕΔ Βύρωνα.

Ευχαριστούμε όλες και όλους όσοι προσήλθαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Και εις άλλα με υγεία!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.