Συνεχίζεται το έργο της αποχέτευσης στο Δήμο Καισαριανής




Συνεχίζεται να υλοποιείται το έργο ολοκλήρωσης του οριστικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Δήμου Καισαριανής, προϋπολογισμού 3.250.000,00€.

Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά και αναγκαία έργα στην Καισαριανή. Με την ολοκλήρωσή του καλύπτεται όλο το δίκτυο της πόλης με νέους αγωγούς λύνοντας ένα σοβαρό πρόβλημα υποδομής της πόλης μας. 

Από την αρχή της εβδομάδας έχει ξεκινήσει η κατασκευή στην οδό Συβρισσαρίου, από Μισούντος έως και Κλαζομενών, και το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν οι δρόμοι:

ΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΩΣ
Τζον Κέννεντυ Συβρισσαρίου Χρυσ.  Σμύρνης
Σμύρνης Συβρισσαρίου Χρυσ.  Σμύρνης
Πανιωνίου Συβρισσαρίου Χρυσ.  Σμύρνης
Νέας Εφέσσου Συβρισσαρίου Χρυσ.  Σμύρνης
Εθνάρχου Μακαρίου Σολομωνίδου Συβρισσαρίου
Ούλωφ Πάλμε Σολομωνίδου Συβρισσαρίου
Λυδίας Σολομωνίδου Συβρισσαρίου
Αναξαγόρα Σολομωνίδου Συβρισσαρίου

Στο πλαίσιο του έργου κατασκευάζεται ο κεντρικός αγωγός αποχέτευσης και όλες οι συνδέσεις των ακινήτων που έχουν πρόσοψη στον αγωγό. Ο Δήμος κατάφερε και εξασφάλισε την ενσωμάτωση του κόστους σύνδεσης στον προϋπολογισμό του έργου, απαλλάσσοντας τους ιδιοκτήτες των ακινήτων από το συγκεκριμένο κόστος.

Η Δημοτική Αρχή Καισαριανής συνεχίζει να διεκδικεί όλα όσα δικαιούται ο λαός της πόλης. Και το έργο αυτό είναι αποτέλεσμα της συντονισμένης και αδιάκοπης προσπάθειας μας για την υλοποίηση τεχνικών έργων που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να παλεύουμε καθημερινά για να προχωρήσουν και όλα τα υπόλοιπα έργα που έχει ανάγκη η πόλη μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.