«Ο Επιθεωρητής έρχεται»στη Βούλα




Παράσταση του θεατρικού έργου «Ο Επιθεωρητής έρχεται» διοργανώνει την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 20.00 στην αίθουσα «Ιωνία» ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Πρόκειται για ένα κοινωνικό και φιλοσοφικό έργο με την συγκλονιστική ένταση ενός αστυνομικού θρίλερ. Γραμμένο στον απόηχο του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, το έργο πραγματεύεται το ζήτημα της ατομικής ευθύνης.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Άρθουρ Μπέρλινγκ, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, διοργανώνει ένα οικογενειακό δείπνο για να γιορτάσει τους αρραβώνες της κόρης του. Σε αυτή τη ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα εισβάλλει η σκληρή φιγούρα ενός αστυνομικού επιθεωρητή που ερευνά την αυτοκτονία μιας νεαρής εργαζόμενης γυναίκας. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, αποκαλύπτεται ότι κάθε μέλος της οικογένειας κρύβει ένα ένοχο μυστικό που τους συνδέει με το θάνατό της.
Ο Τζων Πρίσλεϊ τοποθετεί το έργο του στο 1912, δυο χρόνια πριν την έναρξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, καθιστώντας την προφητεία του αυταπόδεικτη.

Πρωταγωνιστούν:
Οδυσσέας Σταμούλης, Αννέτα Παπαθανασίου, Ισίδωρος Σταμούλης, Μαρία Καμακάρη, Λευτέρης Παπανικολάου-Γκιωνάκης, Παναγιώτης Κατσίκης.
Φιλική συμμετοχή: Ελένη Βουτυρά

Συντελεστές της παράστασης:
Μετάφραση: Ζωή Ρηγοπούλου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Φρατζεσκάκης
Σκηνικό–Κοστούμια: Σάββας Πασχαλίδης
Μουσική: Ναντί Ντεκό
Φωτισμοί: Τάκης Ποδαρόπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ελένη Βουτυρά

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.