Nέα Σμύρνη: Ομάδα αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης εμπνευσμένη από τον «Ερωτόκριτο»




Η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια Ακριβή Βρέντζου, διοργανώνει ομάδα αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης εμπνευσμένη από τον «Ερωτόκριτο».
Σκοπός της ομάδας είναι να ανακαλύψουν οι συμμετέχοντες τη δυνατότητα για προσωπική έκφραση και αυτογνωσία που το κείμενο προσφέρει μέσα από το λόγο, τις πλούσιες μεταφορές, τις αξίες και στάσεις ζωής που προτείνει. Τα μέλη της ομάδας θα συνδεθούν με τις δικές τους επιθυμίες και ανάγκες, θα ανακαλύψουν εσωτερικές συγκρούσεις που μπορεί να τις συνοδεύουν, θα βρούν τρόπους έκφρασης συναισθημάτων και δημιουργικές λύσεις σε θέματα που τους απασχολούν.
Μέσω της αξιοποίησης των στίχων με δημιουργικές ψυχοθεραπευτικές τεχνικές, όπως η απαγγελία, η δημιουργική γραφή, η κίνηση, η ζωγραφική, ο αυτοσχεδιασμός, το παίξιμο ρόλων κ.α. θα τους δοθεί η ευκαιρία για προσωπικές συνειδητοποιήσεις και θα αναδυθούν εσωτερικές δυνάμεις ψυχικού σθένους και κάλλους.
Θα δουλέψουν ατομικά και ομαδικά, μετουσιώνοντας τον «Ερωτόκριτο σε εμπνευστή αυτοανακάλυψης, αυτοεξέλιξης και κοινωνικής σύνδεσης, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και δυνατότητες της ομάδας.
Η ομάδα, ξεκινώντας από την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, θα ολοκληρώσει τον κύκλο συναντήσεών της σε 12 δίωρες συνεδρίες. Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Παρασκευή 19.00 – 21.00 στα γραφεία της Ένωσης Κρητών, Δαρδανελλίων 36, Νέα Σμύρνη.
Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6976834673 (Ακριβή Βρέντζου)
Σας περιμένουμε με χαρά!

► Η Ακριβή Βρέντζου είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια με εμπειρία στο συντονισμό ομάδων αυτογνωσίας. Χρησιμοποιεί δημιουργικούς τρόπους έκφρασης που ενισχύουν την εσωτερική δύναμη και διαμορφώνουν θετικές για τη ζωή προσδοκίες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.