Κόντρες στη Βάρκιζα: Έπεσαν “βροχή” οι κλήσεις της Τροχαίας
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο ειδική εξόρμηση στην περιοχή της Βάρκιζας, από αστυνομικούς του Α΄Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής με τη συνδρομή των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Δ-νσης Τροχαίας Αττικής, καθώς και αστυνομικών από άλλες Υπηρεσίες της ΓΑΔΑ.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ελέγχων, συνελήφθησαν τέσσερις (4) οδηγοί, τρεις (3) για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και ένας (1) σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Συνολικά διενεργήθηκαν -365- τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν -137- παραβάσεις επισείουσες διοικητικά πρόστιμα και ειδικότερα:

  •  Υπέρβαση ορίου ταχύτητας: -36-
  •  Μη χρήση προστατευτικού κράνους: -11-
  •  Επικίνδυνοι ελιγμοί: -2-
  •  Στέρηση Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ): -4-
  •  Λοιπές τροχαίες παραβάσεις: -84-

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν -27- άδειες ικανότητας οδήγησης, -31- άδειες κυκλοφορίας και -31- ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανό -10- οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.