Κατάληψη στο 1ο ΕΠΑΛ Γλυφάδας




Το ΕΠΑΛ Γλυφάδας παραμένει κλειστό με απόφαση της πλειοψηφίας. Έχουμε πρακτικό το οποίο αποδεικνύει την εγκυρότητα της κατάληψης.
Μας απείλησαν και μας απέδωσαν κατηγορίες πώς ο τομέας πληροφορικής συντόνισε κατάληψη για να χάσει ο τομέας οικονομίας το πρόγραμμα Erasmus.
Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ!
Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ υποστηρίζουν τους συμμαθητές από το 1ο ΓΕΛ Γλυφάδας και διεκδικούν αυτά που τους έχουν υποσχεθεί.

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Γλυφάδας

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Κατάληψη στο 1ο ΕΠΑΛ Γλυφάδας

  • 05/11/2018 at 12:14 μμ
    Permalink

    Ειμαστε μαζι σας..Ευχαριστουμε για την υποστηριξη κανουμε τα παντα να μην περασει ο.τι εγινε..ηδη βρισκομαστε σε αποχη..πρεπει να καταλαβουν πως δεν ειμαστε υποχειρια τους..απαιτουμε σεβασμο..δε θα μας φερονται σα σκουπιδια και εμεις θα τα τρωμε απραγοι..Συνεχιζουμε δυναμικα!
    Μαθητρια 1ου Γελ Γλυφαδας

    Απαντήστε
  • 05/11/2018 at 4:14 μμ
    Permalink

    αντε ρε βρωμόπαιδα γι αυτό αυτή η χώρα πάει κατά διαόλου, τόσα χρόνια καταλήψεις και καταλήψεις είδαμε πόσο έφτιαξε η χώρα αυτή. περισσότερο κατά διαόλου πάει.
    Η κατάληψη αποτελεί μία επίδειξη μαγκιάς και τίποτε άλλο, αν έχεις απαιτήσεις από κάτι κάνε απεργία πείνας ή στερήσου κάτι προσωπικό σου αν έχεις ιδανικά..
    αλλά που να τα βρείτε τα ιδανικά; στο κινητό τελευταίας τεχνολογίας που έχετε και παίζετε μαμόθρεφτα; μήπως οι άσχετοι γονείς σας σας έδωσαν ιδανικά τόσα χρόνια; η ανεπάρκεια των γονέων η εγκατάλειψη των παιδιών τους, η αδυναμία ορθής γονικής διαχείρισης και το να ξεφορτωθώ τα ίδια τα παιδιά μου γιατί δεν μπορώ εγώ να τα αντιμετωπίσω μεταθέτει το πρόβλημα σε όλη την κοινωνία! και βέβαια φταίνει όλοι οι άλλοι που δεν σας φέρθηκαν με στοργή και προδέρμ όπως η μαμά σας που κουβαλάει τα ταπεράκια στην κατάληψη για να μην πεινάσει ο κανακάρης της.
    βρωμάτε από σήψη ειδικα οι γονείς που αφήνετε έτσι ανεξέλεγκτα τα παιδιά σας ! αφήστε τώρα το σχολείο ήσυχο να μπουν μεσα τα παιδια να κάνουν μάθημα.

    Απαντήστε
  • 06/11/2018 at 8:05 πμ
    Permalink

    Απο ποτε ρε διαμαντια οι καταλήψεις εγκυρονωνται; και με πρακτικο κιολας;
    Καμια καταληψη δεν ειναι δίκαια. .κληνεις δημόσιο κτίριο και αναστελεις την ομαλη λειτουργία του σχολείου , κανεις δεν σου εδωσε το δικαίωμα να κλείσεις σχολείο . ….. Ας ειχατε συλλογο γονεων να καταθετατε τα αιτήματα σας …με τον τραμπουκισμο δεν καταφερνετε τιποτα

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.