Kαταγγελία: “Φιλόζωη” από τη Γλυφάδα θανατώνει αδέσποτες γάτες για να τις “σώσει”




(ΣΠΑΖ ( Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ,SPAZ Greece)

Υπάρχει επικίνδυνο άτομο που παρουσιάζεται ως φιλόζωη και προσφέρεται να φιλοξενήσει και να προωθήσει για υιοθεσία κυρίως γάτες, γατάκια και σπανιότερα σκύλους.

Δηλώνει ότι προϋπόθεση να τα αναλάβει είναι να μην της ζητηθούν στοιχεία ως προς την περαιτέρω εξέλιξη των υιοθεσιών. Ενίοτε χρεώνει κάποιο χρηματικό ποσό για τα έξοδα των 3 ημερών που θα τα κρατήσει μέχρι να δοθούν σε υιοθεσία.

Έχουμε βάσιμες υποψίες ότι θανατώνει τα ζώα καθώς έχουμε δεχτεί πολλές καταγγελίες από φιλόζωους που ασχολούνται με την διάσωση γατιών. Το άτομο είναι διαταραγμένο και θεωρεί ότι ασφάλεια για ένα αδέσποτο ζώο είναι ο θάνατος και ότι η ίδια επιτελεί έργο φιλοζωικό!

Δυστυχώς ξεγελάει εύκολα λόγω εμφάνισης (μικροκαμωμένη, γύρω στα 50+, ξανθωπή, με γαλανά μάτια) και λόγω του ευγενικού τρόπου προσέγγισης. Δηλώνει μέλος διαφόρων γνωστών φιλοζωικών σωματείων με πολλές διασυνδέσεις.

Η Α…. είναι κάτοικος Γλυφάδας αλλά δυστυχώς η δράση της έχει επεκταθεί σε όλη την Αττική. Ο ΣΠΑΖ συγκεντρώνει πληροφορίες και στοιχεία από άτομα που ήδη της έχουν δώσει ζώα για υιοθεσία.

Παρακαλούμε πολύ επειδή πρέπει να σταματήσουμε την ανεξέλεγκτη φονική δράση της όσοι γνωρίζετε το άτομο στο οποίο αναφερόμαστε και έχετε δώσει γάτες, γατάκια ή σκυλάκια επικοινωνήστε με τον ΣΠΑΖ με εμαιλ στο [email protected] ή μήνυμα στο ινμποξ της σελίδας μας ή γραπτό μήνυμα στο 6937177088 με ένδειξη “επικίνδυνες υιοθεσίες” και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Όπως αντιλαμβάνεστε, νομικά δεν επιτρέπεται να δώσουμε δημόσια τα στοιχεία της. Για αυτό παρακαλούμε μην αναφερθείτε δημοσίως σε ονόματα ή άλλα στοιχεία. Επικοινωνήστε με τον ΣΠΑΖ και κυρίως ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ !
Σας ευχαριστούμε.

ΣΠΑΖ ( Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ,SPAZ Greece)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.