Ηλιούπολη: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τον θάνατο του Δημήτρη Παρρά




Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το μεσημέρι σε ηλικία 46 ετών, από ανακοπή καρδιάς, ο Δημήτρης Παρράς, από τους πιο στενούς συνεργάτες του Νότη Μηταράκη και πολύ αγαπητός στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει το parapolitika.gr, o βουλευτής Χίου της ΝΔ είναι σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντός του συγκλονισμένος από την απώλεια του φίλου και συνεργάτη του.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο πρώην ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης, αποχαιρετά τον Δημήτρη Παρρά:

Πολύ άδικο ο χαμός αυτού του νέου και αξιόλογου ανθρώπου Δημήτρη Παρρά…
Με μεγάλη αγάπη για την πόλη την Ηλιούπολη, που ήθελε να βοηθήσει στην αλλαγή της.
Αγωνιστής, καλός πατέρας και αληθινός φίλος!
Καλό παράδεισο φίλε μου… Θα μου λείψεις!!

Ο Δημήτρης Παρράς ήταν ένας άνθρωπος που έδωσε σκληρή μάχη για την επανένωση της κεντροδεξιάς στην Ηλιούπολη. Φεύγει αφήνοντας πίσω έντονο το στίγμα του στην τοπική κοινωνία.

Πολύ άδικο ο χαμός αυτού του νέου και αξιόλογου ανθρώπου Δημήτρη Παρρά… Με μεγάλη αγάπη για την πόλη την Ηλιούπολη,…

Gepostet von Poupakis Kostas A-Full am Freitag, 30. November 2018

Ο Δημήτρης Παρράς, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Καταγόταν από την Αιτωλοκαρνανία και τη Φωκίδα. Ήταν παντρεμένος με την οικονομική αναλύτρια Αγγελική Χατζημηνά και πατέρας ενός γιου.

Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Γαλλική Φιλολογία ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές του πάνω σε θέματα Τηλεπικοινωνιών και Εφαρμογών στους Η/Υ και δούλεψε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα σε διάφορες θέσεις, με κύριο αντικείμενο το web μάρκετινγκ και την πολιτική επικοινωνία.

Διετέλεσε ειδικός γραμματέας στο Δήμο Ηλιούπολης από το 2006 έως το 2010 αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα των συνδημοτών του με ιδιαίτερη ενασχόληση στα θέματα δημόσιας περιουσίας, πολιτικής προστασίας και διαχείρισης του προγράμματος αδέσποτων ζώων.

O αποχαιρετισμός της Σάσας Πατεράκη, δημοτικής συμβούλου Γλυφάδας:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2185831391481693&set=a.486548361410013&type=3&theater

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.