Η διαιτησία και το παρασκήνιο δεν θα σταματήσουν την Ηλιούπολη
(Ανακοίνωση του Γ.Σ. Ηλιούπολης)

Φέτος η Ηλιούπολη ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια, με καινούργιες αντιλήψεις και στόχο να αναδεικνύεται η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο και μόνο αυτή. Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται μέχρι τώρα, αυτή η νέα προσπάθεια της Ηλιούπολης και το γεγονός ότι παρουσίασε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, ενόχλησε και φόβισε όλους αυτούς που τη θέλουν σε ρόλο κομπάρσου σε αυτή την κατηγορία.

Τελευταίο δείγμα αυτής της «ανησυχίας» που σκόρπισε η ομάδα μας ήταν η εχθρική διαιτησία στο πρόσφατο παιχνίδι με την Κηφισιά, από έναν διαιτητή ο οποίος έχει κατά «διαβολική σύμπτωση» οριστεί μέσα σε 30 ημέρες σε τρία παιχνίδια της ομάδας μας, με τον Ηλυσιακό στο Κύπελλο, με την Αργυρούπολη και με την Κηφισιά, στα οποία επίσης «κατά διαβολική σύμπτωση» δεν κέρδισε η Ηλιούπολη.

Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Γ.Σ. Ηλιούπολης, δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι η προσπάθεια που ξεκινήσαμε δεν σταματάει και ότι θα προστατεύσουμε αυτή την προσπάθεια μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας μας, τους οποίους και καλούμε να συσπειρωθούν ακόμα περισσότερο κοντά της, δείχνοντας έτσι την αποφασιστικότητα μας να πετύχουμε ακόμα και κόντρα στο παρασκήνιο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.