Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο NOTIA.GR: Δεν ξέρω πραγματικά αν ο κ. Πανάς κατέβει στις εκλογές




Bασικά στελέχη που ανήκαν στον συνδυασμό του προηγούμενου δημάρχου, Σπύρου Πανά προσχώρησαν στην ομάδα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και θα κατέβουν με την παράταξή του, ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, στις εκλογές που θα γίνουν τον Μάιο του 2019.

Πρόκειται για μια άτυπη συνεργασία Κωνσταντέλλου – Πανά, με στόχο την συνδιοίκηση του δήμου, σε περίπτωση που δεν υπάρξει νικητής από την πρώτη Κυριακή; To ερώτημα αυτό έθεσε το ΝΟΤΙΑ.GR, στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, την περασμένη Τρίτη.

Δείτε την απάντησή του:

“Ένας από τους λόγους που ξεκινήσαμε σήμερα είναι γιατί θα πρέπει πλέον να ξέρουμε πως διαμορφώνεται το σκηνικό το εκλογικό. Ποιοι ενδιαφέρονται, ποια στελέχη έχουν, ποιες είναι οι προγραμματικές συγκλίσεις που επιτυγχάνονται μετεκλογικά αλλά σμιλεύονται προεκλογικά.

Δεν ξέρω πραγματικά αν ο κ.Πανάς κατέβει στις εκλογές. Νομίζω ότι ως σώφρων και επιμελής τοπικός πολιτικός θα ανακοινώσει τις προθέσεις του σύντομα.

Ο “Κλεισθένης” μας βάζει σε μια λογική να σκεφτόμαστε, να έχουμε τη δυνατότητα και την ευελιξία να μπορούμε να συνεννοηθούμε με τον οποιοδήποτε.

Αν γίνουν οι βουλευτικές εκλογές νωρίτερα από τις δημοτικές και τις κερδίσει η Νέα Δημοκρατία, έχει δεσμευτεί ο κ.Μητσοτάκης ότι το πρώτο του νομοθέτημα είναι η επαναφορά του “Καλλικράτη”.

Εμείς θέλουμε μια καθαρή νίκη, μια καθαρή εντολή για να διαχειριστούμε τα πράγματα με την ίδια μέθοδο και την ίδια καθαρότητα που το κάναμε τα τελευταία 5 χρόνια”.

ΝΟΤΙΑ.GR: Πιστεύετε ότι θα κερδίσετε από την πρώτη Kυριακή;

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: “Πιστεύουμε ότι θα πάρουμε πολύ μεγάλο ποσοστό, γιατί έχουμε παράξει έργο και εισπράττουμε μια πολύ θετική ανταπόκριση από την κοινωνία.

Πολλοί από αυτούς που προσπαθούν σήμερα να μεθοδεύσουν δημιουργία εκλογικών σχημάτων, δεν ξέρω αν θα το έκαναν αν υπήρχε η προηγούμενη εκλογική διαδικασία. Ανοίγει η όρεξη για να μπορέσουμε να μπούμε μέσα να πιάσουμε θέση και να δούμε ποιος θα καβαλήσει το τρένο”.

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.