Γλυφάδα: Τα «ματωμένα» εγκαίνια της εταιρείας του Ελληνοαυστραλού που δεν έγιναν ποτέ (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Πόρτες κλειδωμένες, υπάλληλοι βουβοί, οχήματα φύλαξης και περιπολίας ακινητοποιημένα. Αυτή είναι η εικόνα που σήμερα αντικρίζει κάποιος έξω από το σταθμό φύλαξης με την ονομασία 24/7, της εταιρείας MYSERVICES SA επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα.

Και μάλιστα την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της, αφού χθες το βράδυ στις 20.00 ήταν προγραμματισμένα τα εγκαίνια.

Λίγα λεπτά πριν ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής, εκ των βασικών μετόχων της MYSERVICES SA, έπεφτε νεκρός έξω από την πόρτα του σπιτιού του στη Βούλα. Μάλιστα, η δολοφονία του έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας των σπιτιών. Ενας άνδρας, ύψους περίπου 1,70 πλησιάζει τον 46χρονο και τον πυροβολεί εν ψυχρώ. Το υλικό αξιοποιείται πλέον από την αστυνομία στην προσπάθεια εντοπισμού του δολοφόνου. Η αστυνομία θεωρεί βέβαιο, ότι ο ένοπλος που ήταν επιμελής για να μην καταγραφεί το πρόσωπό του είχε συνεργό.

Το θύμα, που ήταν παντρεμένο με το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα και με τηλεοπτική παρουσία στην εκπομπή «My style rocks», μπήκε στο αυτοκίνητο του γύρω στις 8 το βράδυ για να διανύσει μια απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων, μέχρι δηλαδή τα γραφεία του νεοσύστατου σταθμού φύλαξης.

Πριν προλάβει να ξεκινήσει, δέχθηκε τις σφαίρες από τους εκτελεστες του, που του έκοψαν το νήμα της ζωής.

Δείτε περισσότερα στο protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γλυφάδα: Τα «ματωμένα» εγκαίνια της εταιρείας του Ελληνοαυστραλού που δεν έγιναν ποτέ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 02/11/2018 at 6:23 μμ
    Permalink

    Ρε τον καημενο τον μαφιοζο που θ’ανοιγε ακομη μια εταιρεια security για να πηδαει 12 ωρες την ημερα τους ανεργους δινωντας τους ψιχουλα (οπως κανουν ολες αυτες οι κωλοεταιρειες) ξεπλενωντας ταυτοχρονα μαυρο χρημα,πλουτιζωντας σε βαρος των κοροιδων…Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα αργα η γρηγορα τον τρωνε οι ο κοτες.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.