Γκολφ Γλυφάδας: Ένα μοναδικό ταξίδι ομορφιάς για καλό σκοπό




Ο Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας με Καρκίνο του Μαστού «Μαζί για τη Ζωή» και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, σε συνεργασία με τον Οίκο Υψηλής Ραπτικής «Τρανούλη», χάρισαν χτες το βράδυ στο κοινό που παρευρέθηκε στο Γκολφ Γλυφάδας ένα μοναδικό ταξίδι ομορφιάς για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, σκοπός της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης στο πλαίσιο της ετήσιας δράσης του Οκτωβρίου, ως μήνα πρόληψης παγκοσμίως κατά του Καρκίνου του Μαστού, ήταν η ευαισθητοποίηση δημοτών και ιδιωτικών φορέων, ώστε μέρος των εσόδων να διατεθεί για την αγορά ψηφιακού υπερηχογράφου μαστού, ο οποίος θα δωρηθεί στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Γλυφάδας.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο θέαμα σε έναν πανέμορφο χώρο, με επίδειξη μόδας με βραδινά φορέματα και νυφικά υψηλής ραπτικής, ενώ ακολούθησε και δεξίωση με φαγητό.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος, Άννα Τσιάλτα, ενώ το κοινό είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει και μουσικά με τη φιλική συμμετοχή που είχε ο τενόρος, Ευάγγελος Γιαμούρης και με τη χορωδία του Ωδείου του Δήμου Γλυφάδας, ενώ, επίσης, τραγούδησε και ο Δημήτρης Κορίλλης.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής του τόπου, μεταξύ των οποίων οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, Ντόρα Πάλλη και Πάνος Παναγιωτόπουλος, ενώ, φυσικά, δεν έλειψαν και πολλοί εκπρόσωποι του ιατρικού κόσμου, όπως για παράδειγμα σύσσωμη η ομάδα γιατρών μαστού το νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» κ.ά.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Γλυφάδας με Καρκίνο του Μαστού «Μαζί για τη Ζωή» και υπεύθυνη για τα θέματα πολιτισμού στο Δήμο Γλυφάδας, Σάσα Πατεράκη, είπε στην έναρξη της εκδήλωσης: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την παρουσία σας στην αποψινή μας εκδήλωση, η οποία γίνεται για ιερό σκοπό, για να αποκτήσουμε ψηφιακό υπερηχογράφο μαστού. Σας ευχαριστώ εκ μέρους και του Δημάρχου μας, του Γιώργου Παπανικολάου, ο οποίος, μάλιστα, είναι και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας. Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε όλον τον κόσμο και κυρίως τις γυναίκες, ότι πρέπει να εξετάζονται και να ενημερώνονται, καθώς η πρόληψη είναι η πιο σημαντική».

Πηγή: iglyfada.gr

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2145626122168887&set=a.486548361410013&type=3&theater

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.