Εύκολη νίκη για τον Πανιώνιο μέσα στη Νέα Σμύρνη




Ο Πανιώνιος πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στη Νέα Σμύρνη κερδίζοντας με 3-0 τον Παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της super league.
Καιρό είχαν να δουν οι φίλοι και οπαδοί την ομάδα του Πανιώνιου να κερδίζει τόσο εύκολα από το ημίχρονο μέσα στην Νέα Σμύρνη με 3-0.
Τόσο η επίθεση όσο και η άμυνα έδειξαν πολλά κέφια σήμερα και εξουδετέρωσαν τον Παναιτωλικό από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η επιθετική γραμμή του Πανιώνιου συνεργάστηκε άψογα με την μεσαία γραμμή και έπαιρναν μπαλιές τόσο στα άκρα αλλά και κάθετες και αδικεί το αποτέλεσμα τον Ιστορικό μιας και μπορούσε άνετα να ήταν και 4-0.

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Κότσιτς, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Ντομίνγκες, Ντουρμισάι.
Στον πάγκο των κυανέρυθρων: Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Καμαρά, Πίρις, Τσιλούλης, Άλμπεργκ.
Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Ρότσα, Μάζουρεκ, Άργκους, Λιάβας, Μαρινάκης, Μαλής, Λουσέρο, Ντίας, Μπαρμπόσα, Μανά.
Στον πάγκο των φιλοξενούμενων: Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης, Αγρόδημος, Τσιγγάρας, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Βακράκος.
Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας. Βοηθοί: Κωνσταντίνος Νικολαϊδης, Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος. 4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης

Ο Πανιώνιος στον αγώνα με τον Παναιτωλικό είχε μια μεγάλη απώλεια στο 76′ όταν ο αρχηγός του Παναγιώτης Κόρμπος χτύπησε στο κεφάλι και ο γιατρός της ομάδας Χρήστος Δάρας τον έστειλε με το ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο του Παλαιού Φαλήρου.
Απο panionia -idea.gr

Από Panionia-idea.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.