Ευγενία Κολλάτου: «Μας δίνει κίνητρο ο Πρωτέας Βούλας»




Μπορεί να είναι μόλις 20 ετών, όμως θεωρείται από τις πιο «παλιές» παίκτριες του Πρωτέα Βούλας, ενώ από πέρυσι είναι και η αρχηγός. Ο λόγος για την Ευγενία Κολλάτου η οποία αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας, το κίνητρο που δίνει ο σύλλογός της στις νεαρές παίκτριες, αλλά και στα προσωπικά της όνειρα.

💬 «Η ομάδα αποτελείται από μικρές σε ηλικία παίκτριες και από την έναρξη της προετοιμασίας έχουμε δουλέψει πολύ. Σκοπός μας είναι ξεκάθαρα η παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα να κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε κάθε παιχνίδι», λέει η 20χρονη πλέι μέικερ μετά από δύο αγώνες πρωταθλήματος όπου ο Πρωτέας Βούλας μετρά μια νίκη και μια ήττα.

Το κίνητρο που έχουν οι νεαρές αθλήτριες της ομάδας, όμως, είναι ξεχωριστό με την Κολλάτου να υποστηρίζει.
💬 «Είναι θετικό που ο Πρωτέας εμπιστεύεται νέα κορίτσια και τους δίνει το κίνητρο και τη δυνατότητα να διακριθούν και να μπορούν να βελτιώνονται συνεχώς. Μόνο καλό είναι αυτό για τις νεαρές Ελληνίδες παίκτριες».

Στο πρωτάθλημα έχουν διεξαχθεί μόλις δύο αγωνιστικές, αλλά τα πρώτα δείγματα γραφής δείχνουν ότι φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.
💬 «Θεωρώ ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και θα γίνουν αμφίρροπα παιχνίδια, κάτι το οποίο χρειάζεται το γυναίκειο μπάσκετ. Μετά τον Ολυμπιακό παίζει στην Ευρώπη και η Νίκη Λευκάδας γεγονός που μόνο οφέλη μπορεί να φέρει γενικά στο πρωτάθλημα».

Η αρχηγός του Πρωτέα Βούλας αναφέρθηκε και στους προσωπικούς της στόχους.
💬 «Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς ατομικά για να βοηθήσω την ομάδα μου και να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται. Το μπάσκετ για μένα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και δουλεύω πολύ. Όνειρό μου είναι κάποια στιγμή να καταφέρω να αγωνιστώ στο εξωτερικό και εύχομαι να το πετύχω, αν και γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο. Είναι, πάντως, τιμή για κάθε Ελληνίδα παίκτρια να αγωνίζεται στο εξωτερικό».

Τέλος η Ευγενία Κολλάτου μίλησε και για την ευθύνη που έχει ως αρχηγός του Πρωτέα σε μια τόσο νεαρή ηλικία.
💬 «Αναμφισβήτητα είναι ευθύνη να είσαι αρχηγός μιας ομάδας που αγωνίζεται στην Α1. Το καλό είναι ότι δεν έχω κάποιο άγχος και αυτό κάνει πιο εύκολο τον ρόλο μου. Μου δείχνουν εμπιστοσύνη στην ομάδα και θεωρώ ότι εκτιμούν αυτά που προσφέρω εντός και εκτός παρκέ. Υπάρχει μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης».
Πηγή: http://www.basket.gr/…/9113-kollatou-mas-dinei-kinitro-o-pr…#

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.