Επιστροφή στις νίκες για τα κορίτσια του ΑΠΣ Αλίμου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Back to Win για τις Κορασίδες Α’ του #AlimosVolley ! Με εμφατική εμφάνιση & αυτοπεποίθηση, τα κορίτσια μας κέρδισαν την ομάδα του Ολυμπιακού με 3-1, σε κλίμα χαράς & ικανοποίησής για το θέαμα που προσέφεραν σε γονείς και φίλους.

Κορασίδων Α | Γύρος 1 | Φάση Α | 5η αγων. | Άλιμος – Ολυμπιακός: 3-1 (25-16, 25-20, 20-25, 25-17)

Στο 1ο σετ, Επεβλήθησαν του αντιπάλου τους με 25-16, με συγκέντρωση & παθος. Η ψυχή τους & η θέλησή τους να κερδίσουν φάνηκε & στο 2ο σετ, κατα τη διάρκεια του οποίου & ενώ ήταν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή & να πάρουν το σετ με 25-20. Στο 3ο σετ, τα κορίτσια μας αποσυντονίστηκαν, γεγονος που αξιοποίησαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού & πήραν το σετ. Το 4ο σετ ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ αλλά οι αθλητριες μας, με καταπληκτική απόδοση, μετέτρεψαν το 7-9 σε 15-10 & διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην αξιόλογη ομάδα του Ολυμπιακού & στην Coach @Kiss Katalin, με το καλό να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Σύνθεση ομάδας #KorasidesA #Ermalators: ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ Έρη, ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΟΥ Ιωάννα, ΑΝΥΦΑΝΤΗ Δάφνη, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ξενια, ΓΡΕΤΟΥ Ειρηνη, ΚΑΠΡΑΛΟΥ Αγγελική, ΚΑΡΑΜΠΑΓΙΑ Ιωάννα, ΚΡΑΝΙΑ Μαριαλένα, ΜΑΡΙΑΝΙΔΟΥ Λυδια, ΣΠΑΝΑΚΗ Ιωάννα, ΤΣΕΡΠΕ Άννα – Μαρια, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ Αναστασία

Προπονητής: Ερμαλ Τσικογια

Έφορος: Μαρία Πανάγου

 

Gepostet von Alimos Volley – ΑΠΣ Αλίμου am Sonntag, 11. November 2018

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.